seymamehtap Merhabalar 4.haftanın son gününde betam 9500 çıktı , ilk yaptırdığımda da 3500 çıkmıştı … bir arkadaşımla günü gününe herseyimiz aynı onun betası 1500 iken benimki 3500 dü .. ne diyorsunuz bu duruma ?
Merve-Ates27 seymamehtap benimde 23 bindi normal bir gebelik yaşıyorum bebeğim önden gidiyor o kadar başka sorun yok çok şükür 🤲
Bahar3521 seymamehtap canım benim de öyleydi erken döllenme olmuştur muhtemelen bebeğin haftası hesapladığına göre daha önde çıkacak
Nazli-61 seymamehtap benimde o haftada 9748 di hiçbi sorun olmadı ikiz olabilir diyenler olmuştu ama değil
Gokyuzumavi seymamehtap Benimde 6 şubatta 98 9 şubatta 426 20 şubatta 33258 çıktı bugün yani 6+1 deyiz şuan, öğrendiğimden beri tedirginim çok yükselmiş gibi geldi bana korktum açıkçası :(
seymamehtap Gokyuzumavi normalin bunlardan üstüne ikiz bebek şüphesi var ama bende suan 5+5 deyim . Şimdilik tek kese göründü
Ozge56 Gokyuzumavi niye korktun.? 6+1 beta çok normal ikiz gibi durmuyor zaten 6+1 ikiz olsa belli olur
Ozge56 seymamehtap beta karşılaşması niye yapıyorsunuz ne kadar gereksiz bir durum. Keseyi gördüysen artık betayla alakası yoktur yüksek değil normal beta.
seymamehtap Ozge56 Karşılaştırma yapmıyorum ilk hamileliğim ve normal değer olarak görmediğim için yaşayan varsa bilgi talep ediyorum sadece ..
Gokyuzumavi Ozge56 Hani 2 günde bir %60 artması gerekiyormuşya bu sebeple bundan fazla yükseldiği için korktum ama yorumlarınız için teşekkür ederim bunları duymak içimi ferahlattı
Ozge56 seymamehtap beta artacak tabikide. Keseyi gördüysen gerisinin önemi yoktur sağlıkla sihatle gelsin
SeAsNu seymamehtap benim 5 hafta beta HCG 473 ciktı gününü tam bilmeyince son adete göre hesaplanıyor ya o etkiliyor olabilir.
Ozge56 Gokyuzumavi ikiz değil inan senin rakam olması gerektiği gibi. O rakam ikiye katla o zaman ikiz dersin benim bebekler ikiz 64330.00 düşün 6 haftada iki kesem vardı. Sanmıyorum ikiz değildir
Gokyuzumavi Ozge56 Yok ben ikiz mi değil mi onun hakkında bilgim yok sadece acaba kötü bişey mi bu kadar artması onu bilmediğim için yazmak istedim buraya birde doktoruma gönderdim sonucu o da gördü ama cevap vermedi o yüzden hepten cevapsız kalınca haliyle kafamda büyüdü bugün
Gokyuzumavi Ozge56 Çok teşekkür ediyorum ☺️ içimi ferahlattınız ALLAH ım da sizin içinizi ferahlatsın inşaALLAH