Esayser Sule__ Tamda burda ki arkadaşlara yazıyordum doğumum sabah 11 de gerçekleşti ama anca toparlanabildim 😊 bir kaç aksaklık dışında memnun kaldım ilgi alaka hijyen bilgilendirme oda hepsini beğendim tek sıkıntıları sizi odaya çıkaran hasta bakıcı sayısı az gözlem odasında çok zaman kaybettim boş boş bekleyerek .
Mbc Esayser merhaba gözünüz aydın 🙂 genel mi yoksa belden mı uyusturuldunuz birde odanız tek kısılıkmıydı bide dıkısınız estetık dıkısmı bunları cok merak edıyorum 🙂🙂
Gupssse Esayser hayrli uğurlu olsun çok sevindim kafamda çok?? Vardi bir de doktorunuz kimdi tarih veren kişi denk geldi mi?
melike098 Esayser gözünüz aydın saglikla buyutun bebeğinizi ☺️ refakatçi kalıyor mu yanınızda yok biraz durup gidiyor mu sancı odaları nasıl bilginiz var mi tek mi cekiyoruz snaciyi odalar kaç kişilik yemekleri nasıl çok soru sordum ama 😄
Esayser Tubiskov evet tuvalet banyo odaların içinde tertemiz ve büyük yeni hastane olduğu için herşey yeni 😇
Tubiskov Esayser ay çok şükür çok sevindim inşallah bende iyi insanlarla karşılaşirim kaçıncı haftada sszeryan günü almaya gittiniz çok soruyorum kusura bakma
elayaz_ melike098 bende etlik takipliyim henüz doğum yapmadım ama burda bir iki defa post okumuştum bide lohusa kontrolu için gelen bayanla sohbet etme şansım olmuştu odalar tek kişilik banyo büyük tertemiz düşük riski sebebiyle yatmıştım ordan biliyorum bunu doğumdan odaya çıkar çıkmaz refakatçınız gelebiliyormuş eşinizle beraber genel olarak doğum yapanlar memnun ordan
Esayser Gupssse Çok sağolun tüm doktorları gördüm nerdeyse ameliyathanede ama tanımadığım bir doktordu ameliyatımı yapan
Esayser melike098 Çok sağolun 🌺 acilden giriş yaptım muayne oldum hazırlık odasına alındım orada imzaydı kıyafetti hepsi hazırlandı. Daha sonra ameliyat saatime kadar orada bekledim eşimde yanımdaydı tek kişilik odaydı. Sonra ameliyathaneye indik 45 dakika sürdü sonra gözlem odası orası kalabalık oluyor sürekli gelen giden hasta oluyor . Odası hazırlanan odaya çıkarılıyor genel olarak sistemi beğendim hastane zaten yeni ve temiz tek sorun hasta bakıcı sayısı az bekletiyorlar biraz . İnşallah herkese hayırlı ve iyi insanlar denk gelir
elayaz_ Tubiskov doğduktan hemen sonra alınıyor eş ama refekatçıyla beraber kalmasına izin verilmiyor saat 1 ve 7 de ziyaretçi saati var
Mbc Esayser odanız tek kişilikmiydi odanıza yürüyerekmı cıkarttılar hasta bakıcılar bide bebegı bı kac yerde okumustum hemsıre degıl bız gıydırıyomusuz dogrumu o
Esayser Mbc Benim kaldığım oda iki kişilikti ama tek kişilik odalarda var tamamen şansınıza ne düşerse, bizim refakatçımız giydiriyor hemşireler giydirmiyor malesef . Odaya hasta bakıcı yatak ile götürüyor
Elifkskl Esayser yazdıklarınızı tek tek okudum bende 2.sezeryanımı orada yapacağım. İnşallah benimde sizinki gibi güzel geçer. 2.sezeryan ağrısı çok oluyor mu ilķi çok rahat geçmişti onu bilkentte ki hastanede yaptım
Mbc Esayser hersey cok ıyıde ıste o gıydırme olayı cok sacma hemsırelerın gıydırmesı gerekıyor normalde bebek odaya cıplakmı gelıyo odadamı ustunu gıydırıyoruz
Esayser Elifkskl Bence ikinci daha güzel geçiyor ilkinde başımıza ne geleceğini bilmediğimiz için kaygılanırken ikincide aşama aşama bildiğimiz için daha sakin kalabiliyoruz birde hep şöyle güç buldum evdeki yavruşumu düşündüm onun varlığını düşündükçe güçlendim