myangelson Sila66 Diyarbakırdayim 2. Kattayim hissettim başta bana öyle geliyor sandım baktım kapı falan oynuyor artçı sandım ama depremmis rabbim korusun hepimizi psikoloji falan gitti iyice 😔
Allahkahretmesin1 Sila66 o bölgede değiliz ama çok yakınız her şeyi hissediyoruz Allah korusun buradaki binalar da hasar aldı en ufak bir şeyde yıkılacak gibi geliyor
myangelson Sila66 amiin evden çıkmadık bile hasarsız dendi binaya bir sıkıntı yok şükür öteki depremlerden ufak tefek sıva çatlakları var bu da öyle aşırı bı hissettirmedi o yüzden çıkmadık hiç eşim de hasta yatıyor evde 😕😔
dilos011 [silindi] yok bina bakıldı hasarsız olarak geçilmişti kaynanamın evindeyiz onunla kalıyoruz eşim ben cocuklarla
tubi94 Rabbim yardımcıları olsun hepsinin biz burda tv başında sürekli dua ediyoruz elden bişey gelmiyor 😞
dilos011 Sila66 su an durdu ama binamız çok şükür kaynanamın evindeyiz binaya bakıldı hasarsız demişlerdi onun için girdik annem gil hatayda onların kaldığı iş yeri yıkılmış napacaklar bilmiyorum ya
Sila66 dilos011 anneler çadırlara gitmeli dışarda bır müddet dursunlar canım kötü suan tehlıkelı uyarı verılıyor ❤️
dilos011 Sila66 Cnm dualarınızı eksik etmeyin lütfen bol bol ayetel kürsü zilzal suresini okuyun bizim için Rabbim bizleri kullarını korusun
3Tospikannesi Sila66 adana da müstakil evde oturuyorum çok kötü hissettik 😞 kendimizi dışarı zor attık
merve211 3Tospikannesi bizde ayni şimdi ateş yaktık dışarda ben araba içine uzandım Rabbim yardım etsin inşallah
burcin-2202 Sila66 Allahım sen koru bütün insanları , Sen bize merhamet et , Sen bütün dualarımızı kabul eyle , artık bitsin ne olur Allahım .🤲🤲
merve211 Sila66 adanadayiz baya iyi salladı yine kayınvalidemlerdeydim zemin kat evleri müstakil tek kat yani direk kaçtık 36+5 hamileyim sadece bebeğimi düşünüyorum belim ağrıyor arabada uzandım şuan Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah
Sila66 merve211 Allah yardımcın olsun Allahım korusun ne olur amin canım dikkat et kendine bebegıne ❤️🤲🤲🤲