2prensesannesiiii canselnzm rica ederim kuzum rahat ol arkadaşına hele hiç kulak asma pek iyi ark gibi gelmedi bana sağlıklı olsunlar bebekler yeter ki gerisi fasa fiso 🥰💓🙏🏻
Fatosfato canselnzm hiç sebep yok olabilcek birşeymış yatış verdi tutabilceği yere kadar durucakmış gelirse sezeryan dedi dua edermisin benim içinde 😔
canselnzm Fatosfato ah canım etmezmiyim Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah🙏🏻 nasıl farkettiniz açılmamolduğunu 😔 beni durumundan haberdar et olur mu
Fatosfato canselnzm kasılmam vardı sancı gibi kısa surelı oluyordu gece 4-5 kere oldu gündüzü beklıyım dedi artınca bende hastahaneye geldm oyle acılmam varmış dedi
Deletedmom_116 Her bebek kendine özgüdür bunu unutma sakın . Çok az diye karşılaştırma asla yapılmamalı .
canselnzm Deletedmom_116 hayır karşılaştırma yapmıyorum sadece doktorum daha fazla alabilirdi dediği için aklım şaştı ister istemez ve ilk hamileliğim çok keskin bilgilere sahip değilim….
Deletedmom_116 canselnzm minyon tipli olabilir veyahut sonradan atağa cikcak olabilir haftası geri cikmiyoaa hiç takma kafana
canselnzm Deletedmom_116 hafta olarak geri çıkmadıda 4 gün geride çıkmıştı ama onuda önemli değil doktorum 3 haftalık gerilikler daha önemliymiş
BozkrtArs 4521 yaa sizin yorumunuzu şimdi gördüm benimde 24 haftada 830 gram çıktı ben şeker yüklemesi yaptırmadım çok mu yüksek ki 🥲
4521 BozkrtArs ben yükleme yaptım şükür bişey çıkmadı eğer şüphelenirse doktorun yemene dikkat edersen Allahın izniyle hiç bir şey olmaz