Ervaninannesiii Merhaba annişler nasılsınız biz bugün tam 36 haftalık olduk kontrolümüz vardı kilo 2525 grm boy 50cm olmuş dogumuma 2 hafta var bu süre zarfında 3 kiloyu gecermi neler yemeliyim
Denizinanne Ervaninannesiii 35 haftalık hamileyim maalesef son gittiğimde doktor bebegin kilosunu söylemedi sadece iyi dedi burda okumuştum ama kaşar muz bebe bisküvisi çocuğa çok kilo aldiriyor diye onları yemeye çalış canım ben maalesef hiçbir şey yiyemiyorum midemde ne varsa kendiliğinden yukarı çıkıyor vücudumda kaldırmıyor zaten artık o yüzden umarım bir an önce zaman geçerde sağlıklı şekilde cocuklarimizi kucağımıza alırız🤲
Ervaninannesiii Denizinanne ya geçmiş olsun ne varsa hepsinden yemeğe çalışıyorum ama hayırlısı bakalım sağlıcakla alalimda kucağımıza ❤️
Halimbey Ceviz tahin pekmez muz süt kaşar helva bunlar güzel kilo yapıyormuş ben de 35 haftaligim 32. Haftadan beri kilosunu hiç bilmiyorum
Ervaninannesiii Halimbey kasar süt muz ceviz yiyorum ama almayınca almiyo herhalde minyon mu olucak bilmm sağlıklı olsunlar da yeterki ama insanda azıcık toplu olsun istiyo ins 3 kiloyu yakalarız😇
Halimbey Ervaninannesiii kilo önemli değil zaten doğunca topaç gibi oluyorlar ben 41+1de 3340 doğurdum 38de falan gelseymis 3 bile olmazmış herhalde 😂 oğlum şu an 18.5 aylık 15 kilo boyu 90 cm. Doğduğu ay 2.5 3 kilo almıştı sonra hızla almaya devam etti zayıf doğanlar daha hızlı kilo alıyor bence 😂 onemli olan sağlıklı olması boşver hiç takılma kiloya