Yaseminturan_ tubi94 38+4 olduk bizde vallahi 10 gündür düzensiz sancılarım var suan meses yogun bel agrısı ve kasılma var gecen ptesi gecesi gitmiştim acile ne açılma ne sancı cıktı:/
tubi94 Yaseminturan_ aynı benimde canım nst de hiçbişi çıkmıyor açıklık falan da var demedi doktor ama sabrım tükenmeye başladı 🤣🤣 bir am önce gelsin istiyorum kızçem
34Hazel34 Yaseminturan_ aynı gündeyiz bizde açılma var 2 cm ağrılar var bel kasık ama herşey iyi nst de sancı çok çıkıyor ama ben o kadar hissetmiyorum bugün yarın dediler bakalım kanala 35. Hafta girdi bizim paşa takılıyor kafasına göre rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲💕
usenmedimyaptimbirvelet tubi94 38+3 bugün nişan+ sancı geldi hastaneye gittim açıklık 3 cm ve düzensiz sancılar çıktı doktorum eli kulağında dedi bekliyorum 🥺🥺
tubi94 usenmedimyaptimbirvelet seni takip ediyorum canım en son açtığım posttan Rabbim acısız kesisiz doğum nasip etsin inşallah bir avazda merakla bekliyorum ne zaman gelicek bebeğin 🤗
usenmedimyaptimbirvelet tubi94 amin rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin benim ağrılarım yine başladı bilemiyorum ya canım sıkıldı iyice🤦🏻♀️
tubi94 34Hazel34 ayy ne güzel kanala girmiş en azından onu bile demedi doktor bana sağlıkla al kucağına inşallah canım 💜
tubi94 usenmedimyaptimbirvelet insan sabırsız oluyor canım Allah yardımcın olsun beni sıcak basıyor sürekli sinir geliyor
MaviDeranHazal tubi94 37+6 bel ağrısı çok şiddetli, sancılar var düzensiz. Karnım çok aşağıda hamileliğim anlaşılmıyor nerdeyse 😁
MaviDeranHazal tubi94 ben de bilmiyoruuuummm ilk doğumum 🤷♀️ bekliyoruz inşallah evde doğurmam shhshs
Dsnyg 38 haftalık olucaz yarın ve tık yok.. ne sancı ne başka bişe birazcık bel agrısı var onun dışında beklemedeyim bakalım hergün yürüyüyorum ev işleri falan hayırlısı kızımız nezaman gelicek 🥰☺️🙈