eylul1809 Kızlar yeni doğanda plastik biberon mu yoksa cam mı kullanmak daha sağlıklı? Yada hamgi marka hamgi boyutlar daha yeterli ve kullanışlı olur??
ibrahimlichinare eylul1809 bence cam daha sağlıklı olur, boyut olarak en küçüğü yeterli olabilir. Marka olarak lansinoh ve philips avent arasından ben de seçemedim daha. Sağ salim her birimiz kuçağımıza alalım da bebeklerimizi☺️❤️
dmtturan eylul1809 Bende çok düşündüm cam aldım kırılma ihtimali var ama bir yorumda okudum 3 -4 kez düşmüş kırılmamış Philips’in küçük cam biberonunu aldım anne memesine benziyor diye. Büyüdüğünde plastik almayı düşünüyorum o zaman hem bebeğe ağırlık olmaz hemde kırılma ihtimali artıyor. Philips’in başlıkları da değişiyor kendi sitesinde indirimdeydi bakabilirsiniz
Basaksann Lansinoh’un yeni doğan seti çok öneriliyor ve memnun kalınıyor bende sipariş verdim kargo bekliyorum 😍
Slaedz Ben lansihon mu neyse ondan alıcam küçük boyundan plastik bence cam büyüyünce kullanılmalı kafasına düşebilir kırılma ihtimali yüksek ve dışarı çıkarmak zorlaştırır bence plastik daha iyi
sedcak Bende Dr Browns antikolik biberonuda araştırmanızı öneririm 🍼😍 Kolik, gaz, reflü gibi sorunlara birebir 🫶🏼