Hilal2901 Hiçç okadar para verip erken test alma bir de paramıza üzülüyoruz sonra😂 sabret reglin gecikince kaset test yap enn iyisi
eylulmihrasmom Hilal2901 ben trendyoldan toplu almıştım 5 tanesi 50₺ gibi bi fiyat erken gebelik testinin 😅 hem de değerim 10ken adete 5 gün kala öğrendim iyi testlerdi bayaa😅
Humannrle Hilal2901 trendyoldan toplu almıştım canım evde var ondan dedim yoksa eczaneler gerçekten çok pahalı 🤭
eylulmihrasmom Humannrle bana da doktorum demişti yumurtlama değil çatlanıp döllenmeden 10 gün kadar sonra beta değeri kana geçer diye🤷🏻♀️
Patito__ Humannrle ya i barda cikma ihtimali var tbii siz bilirsiniz :) bence yaron dongungununuz ose gecmesini bekleyin
Humannrle eylulmihrasmom en son 20 ocakta olmuştum canım dongüm 29 ile 34 gün arası değişiyor bugün 33. Gün geçen ay 30nda olmuştum
Humannrle Tucemsiiii en son 20 ocakta olmuştum canım dongüm 29 ile 34 gün arası değişiyor bugün 33. Gün geçen ay 30nda olmuştum
Hayal02 Humannrle benim adetimden 6 gün önce kaset testte silik çizgi çıkmıştı ertesi gün erken gebelik testinde daha belli bir çizgiydi . Beta 62 yle reglime beş gün kala öğrendim