mybaby1923 Kubraeser ama tavsıyem 21/22 de detaylıya gıdın bebek büyüyor çok daha ıyı oluyor ben 22 de gıttım mesela
Kubraeser mybaby1923 tamamdır sizle irtibat halinde olmak istiyorum lütfen İnstagramdan ekler misiniz Kübra Güneş Eser @kderya_gunes
myangelson Kubraeser ben çok memnunum doktorumdan burada da çok karşılaştım hastalarıyla genelde memnun herkes. Başta giden herkese soğuk biri gibi geliyor ama bilgisi vs çok güvendiğim bir doktor sonrasında zaten sürekli gidip geldikçe tanıdık doktoru hala bir sıkıntı olduğunda mesaj atar arar soru sorarım cevap verir mesela
Zeynepp_ Bende özel dünya park hospital a gidiyorum Ömer yalınkaya baya ilgili doktorum buralı değilim daha bu sene geldim birinin tavsiyesiyle gittim allahtan bisi olmazsa doğuma kadar ona gidicem değiştirmeyi düşünmüyorum
mybaby1923 Zeynepp_ ben gıttım ona bır kereye mahsus hastanesını daha çok tanıttı bana ☺️ucretı oranın belli mı ?
Zeynepp_ mybaby1923 muayene ücreti bize biraz indirimli 300 TL haftaya detaylı ultrasona gidicem o ne kadar bilmiyorum
Anne980 Kubraeser Genesis Pınar Tantekine gidiyorum gebelik takibine . Detaylıyıda Senem Yaman Tunç’ta yaptırdım memnun kaldım detaylı baktı bilgilendirmeyide detaylı yaptı.
Melekveprensi Kubraeser Dr Mehmet irfan külahçıoğluna gittim gerçekten çok ilgili 7/24 ulaşa biliyorum aklıma takılan her soruyu sorabiliyorum her an cvp veriyor Tavsiye ediyorum herkese .
rukiyyye dorukkusumunannesi dorukkusumunannesi kurum indirimli 285 tl muayene. Kurum indirimsiz 6200 normal doğum ücreti