yenibirannis Kizlar 7 haftalık olucaz bu gece yolculuk yapmamda bı sorun sıkıntı olurmu bebek acisindan yapan oldumu hiç bilgisi olan varmı 1 saat falan surucek yol sabit bı Dr olmadgi için nosu yok soramiyorum🙄
Seyma2525 yenibirannis bende 6 haftalıkken 5 saatlik yolculuk yaptım arabayla 7 haftalıkkken uçak yolculuğu yaptım bi sıkıntı olmadı doktorada sormuştum bi sıkıntı olmaz demişti
sedcak yenibirannis biz İstanbul’da bir ilçeden bir ilçeye o kadarda gidiyoruz zaten 🥰🤭 1 saatlik yoldan hiç bişi olmaz 🙃
arirangg yenibirannis Gebeliğin riskli değilse hiçbir şey olmaz. Ben işim gereği haftanın 3 günü 2 saat yolculuk yapıyorum hamileliğimin başından beri.
Motherandbaby_ Ben 5+6 yım 7-8 saatlik yola gidip geldim hiç bir şey olmadı canım sadece uzun süre hareketsiz kalırsan kasık ağrın biraz daha artar o kadar yine de dikkat et tabi ki 😘
yenibirannis sedcak bende İzmir den çeşmeye gidicem de gene işte ilk gebelik olunca insan tedirgin oluyo 🤭 teşekkür ederim 💮
yenibirannis arirangg riskim yok çok şükür Dr gayet güzel saglikli gebelik dedi ama genede tedirgin oldum sorayım dedim teşekkür ederim 🤗
Ecem95 yenibirannis 6 haftalık hamıleyken ucak ve ucktan indikten sonra varacağımız yere kadar 3 saatlik araba yolculuğu yaptım ama doktorumla görüştükten sonra gidebilirsin sorun yok demişti öyle gittim geldim 🤗