Safiyenurrr Cigerekacankedituyu kısa boy ne alaka ya bunu sana kim diyor eskiler nasıl doğuruyor Allahaşkına mantıksız konuşmasınlar
Cigerekacankedituyu Senaykork ben de aynı şeyi söylicem. Çünkü annem şehir dışında. Bir de doktorum çok minnoş, rica edebilirim gibi geliyor. Ya da hastanede biraz tanıdıklarımız var, onlardan rica ederim. Atlatırım gibi geliyor.
Arcin Cigerekacankedituyu hic alakasi yok bende kisa boyluyum ilk oglum 4 bucuk kilo normal bir sekilde dünyaya geldi, ikici oglum da 3 bucuk kilo dünyaya geldi. Simdi de kizima hamileyim daha yeni 37 haftaya girdim ve simdi den 3 bucuk kilo..
Halimbey Cigerekacankedituyu eskiler napiyormus çocukları içlerinde mi buyutuyorlarmis boyum 1.60 2. Doğumum olacak ilki normal dogum
Hayalmi Cigerekacankedituyu şimdi şöyleki tam hatırlamıyorum ama 1.50 di sanırım sınır devlet hastaneleri bile sınırın altında ise sezeryan yapabiliyorlar . Ama 155 vs gayet normal çatında iyiyse mis . Bende 1.55 im fakat çatım dardı sezeryan olmak zorunda kaldım .sağlıkla gelsinler normal sezeryan farketmez konuşanlarıda takma 🥰
Feyza03 Cigerekacankedituyu ben 154üm, hiç bi doktor bana öyle bi şey demedi. Çatı muayenesi de sormadı. Devletteki doktor yapmıyoruz biz demişti. En son doğuma yakın özele gittim, normal istiyorsun di mi diye sordu evet dedim. Tamam o zaman dedi :)
Eda_okur0110 Cigerekacankedituyu hayır hiç bi alakası yok benim boyum 1.50 normal yaptım benim doktorumda sürekli bana senin boyun kısa sezeryanla alıcaz diyordu son ana kadar kendimi sezeryana odaklamıştım ve hafta sonuna denk geldiği için başka doktora gittim ve normal doğumum oldu herşey nasip
Aslibh Cigerekacankedituyu bnm yengem 145 lik biyuyla 2 kere yapti allah versiyse neden boyu takiyorlar brnde 157 yim
Mine34 Cigerekacankedituyu boy ne alaka ya tamam ufak tefek olabilirsin bebeğin eğer iriyse zor olabilir ama bebiş normalse gelişimi gayette yapabilirsin ben de kisayim çok fazla kilolu da deilim bebeğim iri normale zor olur dedi doktorum bebeğe bağlı
efeduru Cigerekacankedituyu sende oyle diyene de ki uzun boylularinda akillari boyuna gitmis de . Yok ya inanma olur mu hic oyle sey nerden bulupta uyduruyolar
Aynenkanka Cigerekacankedituyu ay ne alakası var ya herkes bilmiş bilmiş konuşuyor hiç takma bacım sen bebeğinin de senin de sağlığın için uygunsa neden olmasın ki
Mutluemos Cigerekacankedituyu ne kadar cahiller hiç tanımadığımız insanlar için günlerdir perisaniz bir insan birini nasıl kırar üstelik böylesine hasas narin ve özel bir konuda …. bunlar insanlıktan nasibini almamış hiç üzülmeyin son zamanlardaysaniz Meryem Ana otu mu vardi ne doğum sancısı tutunca sıcak suya bırakıyorsunuz Allahin izniyle hemen doğum oluyormuş aklınızda bulunsun kendinizi üzmeyin boş boş insanları sakın ha sakın takmayın o missss kokulu bebeğinizi düşünün ellerini kirpiklerini belki saçları bile var rahatlayın takmayın bosverin
Dmrbs18 Sengul-9798 valla bilmiyorum bir normal kadın doğuma bide ismi duyulmuş alanında çok iyi doçent bir doktorla bir ilerliyorum panik atağım oldugi için ben doğum şeklini konuşmuştum boylu poslusun kilon falan yerinde yaparsın gibi konuştular ama malesef herşey dıs gorunusle bitmiyor 🫤
Beriiil Cigerekacankedituyu kısa boyla ne alakası var canm o çatıya bağlı olan birşey ben 1.68 boyundayım bi arkadaşım benden kısa yani baya 1.55 falan var gibi onun doğumu çok rahat geçerken ben resmn kendimden bitmiş bi vaziyetteydim ayağa kalkıp oturamadim o iki gunde toparlandı bu vücud yapısıyla alakalı çatın genişse çokta rahat bi doğum geçirirsin