Melhaercan Kızlar aşırı derecede baş ağrısı var migrenim tuttu ve berbat ağrıyor malum hamileler ilaç kullanamiyor suan koydeyim parol yok doğal bi yöntemle migrenini hafifletenler varmı
Alyatospik Melhaercan migren ağrısı geçmez parol da geçirmez minoset kullan ilaç olarak ama hemen geçecek birşey değil
Psikolog Magnezyum kullan her agriya iyi geliyor demisti doktorum dene bi istersen. Günde 4 taneyi kesinlikle asma ama
Alyatospik Melhaercan genelde minoset ve parol öneriliyor bakabilirsin bende de migren var doktor parol yerine minoset kullan dedi
Dnzvsv Benimde geçen gün tuttu ılık bi duş ve eşime hep masaj yaptırdım kafa ve boynuma türk kahvesi içtim uyumaya çalıştım o şekilde atlattım Çok kötü birşey rabbim şifa versin
Esra___ Melhaercan bant gibi bişeyden bahsediyorlardı burda Cnmm adını bilmiyorum bitkiselmiş Araştır istersen netten
tgbhb Melhaercan kağıt havlununiçine karabiber koyup üzerine limon kolonyası dökün başınıza koyun. Ağrıyı hafifletiyor.
cemre- Kaç haftalıksınız ? Ben 14 haftalığım baş ağrılarım bu ayda arada bir oluyor . Sebebi artan kanla birlikte oluşan basınçmış. Kalbim ne zaman hissedilecek kadar hızlı atarsa sağ kulağım çınlamaya,başım ağrımaya başlar.Geçen gün de ağrıyınca saçlarımı açtım başıma masaj yaptım hafifledi sonrasında uyuyunca geçti. Bence bebeğiniz için dayanmaya çalışın ağrı kesici kullanmayın. Doktorum parolu bile asla önermiyor
Goncaa İlk 5 ay cektım ben de.. buz tut viks varsa sür ya da kolonyagı hafıfletıyor.mınoset ben de ıse yaramıyordu.
zgepolat Hem ellerini hemde ayaklarını buzlu suya koy 5 dakika gözlerini kapat başını öne eğip bekle. Karanlık hiç ışık almayan odada yatmayı dene. Ensene buz koyabilirsin. Birde ensende tam saçların bittiği yerde 2 tane sağ sol kaf var o kasları birisi parmak ucu ile tutup 30 saniye kadar baskı uygulasın. Acıyacak o acı da ağrı merkezinin odağını dağıtıyor. İnşallah biri işine yarar canım 😘
Demmo Melhaercan kuru nane kokla. Ayaklarına çorap giy ve sıcak olsun bi kaba su koy içine bol kiri nane koy su ılıktan biraz soğuk olsun bezi o suda isla ve yüzünde özellikle alın ve gözlerinde tut iyi gelecektir. Eşim öyle yapardı hamileyken bana