Ela07 Herkese merhaba , ikili test ve detaylı sonuçlarım normal kalp parlaklığı hala geçmedi 35. Haftamdayım zaten şuan bir müdahale olmadığından doğumdan sonra kardiyolojiyi önermişlerdi ama yinede sormak istiyorum. Bu şekilde doğum yapan var mı acaba
Kiraz13 Ela07 Ela07 ben de bekleyeyim bu soruyu çünkü 21. haftamda kalpte parlaklık var dendi 32. hafta oldum bugün kontrole gittim hâlâ duruyor. Birçoğunun geçmiş ama bakalım inşallah hayırlısıyla bizimkiler de geçer.
Ela07 Kiraz13 inş aynı durumdayız umarım sağlıkla kucağımıza alırız. 🙏🏻İkili test yaptırmış mıydınız. ?
Kiraz13 bendiyebiriii kendi doktorum baktı. İlk detaylıda gözüktüğünde petinataloji önerdi ama ısrar etmiyorum size kalmış dedi. Bu tarz duruma çok rastlıyoruz dedi. Doğumdan sonra geçmezse kardiyolojiye gidersiniz dedi.
122sumeye Benim oğlumda da çıkmıltı detalı ultrasonda tek başına bi anlam ifade etmiyor dedi doktorum. Doğumdan sonra doktora götürdüm bi sıkıntı yok kapanıyormuş yavaş yavaş zamanla hepten kaybolur dedi ben ara da bi yine kontorle götürüyorum. Bi sıkıntı olmaz inşaAllah bebişlerinizde kalbinizi ferah tutun 🤲☺️
Ela07 Kiraz13 Kiraz13 aynı şekilde doğumdan sonra kardiyolojiye gözükmemi söyledi şuan müdahele yapılamayacığını da sağlıkla doğdjnlar doğumdan sonrada kapansında yeter ki🙏🏻