Ezgimls Sizce eksik ve ya fazlalıklar nelerdir ? 1 adet emzirme önlüğü 2 adet pijama ve sabahlık 1 adet gecelik 12 adet ağız bezi 2 adet avent yenidoğan emzik 1 adet 150 ml cam biberon 1 adet 10 lu hastane çıkışı 2 adet 5 li hastane çıkışı 4 adet kısa kol çıt çıt body 2 adet uzun kol çıt çıt body 1 adet penye battaniye 2 adet yün battaniye 4 adet kullan at lohusa külodu 6 adet depend lohusa emici külot 4 adet baby me lohusa pedi 1 adet emzirme atleti 2 adet lohusa külot 20 adet yenidoğan bez 8 çift göğüs pedi 1 adet bebek kolonyası Anne sütü saklama poşetleri 2 paket ıslak mendil 1 adet rulo peçete 1 adet sudokrem pişik kremi 1 adet bübchen pudra 1 adet bübchen pişik önleyici 1 çift lohusa terlik 1 adet lohusa tacı 1 adet humana süt arttırıcı çay 1 adet elektrikli göğüs pompası 1 adet lansinoh göğüs ucu kremi 1 adet banyo havlusu 2 adet el havlusu Sıcak tutan çorap Kirli poşeti Çıkışta giymeye kıyafet Roll on , makyaj malzemeleri Şarj aleti Ana kucağı 1 paket çikolata 1 kutu dağıtmalık süs 1 kapı süsü Lohusa şerbeti
Tgbabsra Ezgimls çok güzel canım gövüs çatlamasın diye bir şey görmedim bir krem aldın mı bence lazım olur koy çantana
EceAydn Ezgimls bazı şeyler bana fazla geldi ama siz bilirsiniz tabi. Bende bunun yarısı kadar eşya vardır 😁 zaten ev çok yakın hastaneye o kadar kasmaya gerek yok bence bişey olursa almaya giderler eve 😁
Elaylama Ezgimls +alt açma, önlük, yelek takıldı benim gözüme. yanlış görmediysem bunlar yok. Bir de müslin örtü de olabilir çok amaçlı kullanımı var yanında durmasında fayda var.
Zgstgl Ezgimls ürünlerin adetleri çok fazla. Alt tarafı bir gün kalacaksınız. Bebek kıyafetleri de fazla gibi geldi bana
Ayseoztrk Çok değil mi ya ben de hazırladım ama bunların yarısı var anca bende. Bana fazla gibi geldi
Ezgimls Elaylama alt açma koymadım Hastane odası sıcak olur diye yeleğe gerek duymadım ama Elaylama Müslüm örtü bi tane koymuştum yazmayı unutmuşum . Alt açma lazım olmaz gibi geldi . Hastane odası sıcak olur diye yelek koymadım ama :)
Tgbabsra Ezgimls ha iyi okudum ama liste uzun olunca gözümden kaçmış hadi hayrlısı ile Doğuma hazırsın 😘
Kbrmrt Ezgimls Çok aşırı fazla geldi bana. Eve gelince hiç kullanmadığınız eşyaları yine yerine yerleştirmek zor olur diye düşündüm ☺️
Ezgimls Zgstgl eksik olmasın fazla olsun gibi düşündüm biraz da . Kusarsa üstüne falan bilemediğim için fazla koydum
Elaylama Ezgimls ben baby&me pofuduk örtü aldım maksat bebeğin yerle temas etmemesi diye düşünüyorum ama yine siz bilirsiniz tabii.
Kbrmrt Ezgimls Ben bi 10’lu, 2 adet 5’ li çıkış koydum. 2 tanede yenidoğan zıbın. Giysi olarak sadece bunlar🙈 Pratik alt açma, bez, ıslak mendil, emzik, biberon yerine enjektör, pişik kremi yerine sulandırılmış zeytinyağı. Bebek için bu kadar 😊
Fulyax Biraz fazla gibi benim bunların yarısı kadar var tabi hastahnede kalış durumunada bağlı ben yurdışında yaşıyorum sağlıklı durumda olursak gün içinde eve yoluyolarmış 🙏🏼