Bebisinizz Merhabalar, 38+5 haftalık hamileyim bebeğin hareketlerini kasığımda hissediyorum baş aşağı bebiş yani başını sol kasığımda hissediyorum kanala girmemiş mi yani kanala girdiğini nasıl anlarım?
AsyaveAnnesiii Bebisinizz merhaba bende 34 haftalığım doktorum kafasını sol kasığına gömmüş dedi heralde zor ordan çıkarması yerleşmiş demek istedi ama siz hareket hissediyorum demişsiniz ben hiç hareketlerini hissetmiyorum kasıkta yada öyle vajinada baskı ağrı yok sizin oluyor mu merak ettim ayakları zaten hep yukarda ya kaburgalarımın altında ya boşluklarda oluyor
Bebisinizz Babykalamar benim göğsüme baskı bayadır azaldı ama doktor kanala inmemiş demişti geçen hafta yani rahat nefes alabiliyorum artık göbeğim de düştü ama bilemiyorum🤷🏻♀️ doğum olması için ne yapmam lazım acaba 🙄
Bebisinizz Tubatgn ben anlayamaz mıyım yani kasıkta da hareketini hissetsem belki kanala girmiştir öyle mi
Babykalamar Bebisinizz valla kuzum ben 38/4 um iki gun once cati muaynesi oldum doktor pazar gunu gelir en gec hafta ici gelir dedi iki gundur halaaa dogurmadim🤣 2 cm aciklikta mevcut nst de 100 lere cikan sancida mevcutt🤭 ama ben hic bisi hissetmiyorum gunde uc kere sicak kaynar dusa giriyorum squat ve merdiven inip cikiyorum insallah bi kac gune dogururum
Bebisinizz Tubatgn ayy inşallah benimki de kanala girmiştir 38+5 haftalığız bir an önce kavuşmak istiyorum🥹💗
Tubatgn Bebisinizz Valla ne zaman istiyorlarsa o zaman geliyorlar canım ben 37den beri 2 cm açıklık ile geziyorum kanala bile girdi ama sancı mancı yok 🤤 Sağlıkla gelsinler
Bebisinizz Tubatgn ayy sağlıkla gelirler inşallah açılmanız ilerlemiyor mu şu an kaçıncı haftadasınız
Bebisinizz AsyaveAnnesiii benim başı oynuyor hissediyorum hatta bazen çok baskı yapıyor sol kasığım ağrıyor, vajinamda da ara ara ağrılar oluyor olduğu zaman hemen çömeliyorum şuan da da ağrı var hatta sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🥰
AsyaveAnnesiii Bebisinizz benimki demek başını hiç oynatmıyor rahat geliyor doktor o yüzden başını gömmüş bol bol yürü de hareketlensin dedi😅 inşallah sağlıcakla gelsinler 🙏🌸
Bebisinizz AsyaveAnnesiii evet bana da doktorum bol bol yürüyüş ve ilişki önerdi hergün 1 saat yürüyorum, merdiven inip çıkıyorum, hurma ve ananas yiyorum youtube da activating labor diye bir video var orda ki hareketleri yapıyorum bakalım ne zaman gelecek bizim bebiş🥰💗
Safiyenurrr Bebisinizz ben 37 deyim canım benimde öyle doktorum dönmüş dedi başı aşağida kanalda dedi bende sağ tarafimda hep ağri var adet sancısı gibi sanci çekiyorum doktor kendini yavaş yavaş hazırlıyor dedi 25 inden sonra her an gelebilir dedi bakalım beklemedeyim😀