Vuslat123 İçinde bütün vitaminler var ve OMEGA 3 de var ama bulamıyoruz ilacı buna muadil bı vitamin varmı acaba
Elaa_gozz Vuslat123 kullanıyorum bu zamana kadar sorun yaşamadım bu ay baya eczane gezdik biraz zor buldum ama son ayım ilaç bitmeden doğum oluyor diye de pek araştırmadım
arastiricianne Vuslat123 ben hep ocean mummy ve i mom kullandım içerikleri hep aynı zaten drum hangisini bulursan onu iç dedi bende ikisini tercih ettim hep :)
mayaden Vuslat123 Elenatal-2 30 Kapsül AROMASIZ Renkli https://www.amazon.com.tr/dp/B09HR8WY4N?ref_=cm_sw_r_apann_dp_SXDKS3PH70GF4G4CE2KR
mayaden Vuslat123 kargosu çok hızlı aslında ben bitmeden 3-4 gün önceden veriyorum daha bitmeden geliyor ,aklında bulunsun 🥰
bendiyebiriii Vuslat123 Hepsiburadadan almıştım ben. Ekstra krilom omega 3 de ek olarak kullanıyorum çünkü elenatal içindeki omega da az demişti doktorum
yanlisanlamaama Vuslat123 ben kullanmıştım kendi internet sitelerinde hangi eczanelerde stok olduğunu gösteriyor hep ordan bakıp alıyordum yakınımdaki eczanelerde varsa arayıp ayırtıyordum eşimi gönderip alıyordum 😀