Tugcecv Tanembebek5 cok ağladığım niye kıpırdamıyor dediğim zamanlar oldu portakal suyu falan iciyordum biraz rahatsız ediyordum oynuyordu her zaman çok aktif olmuyorlar
Sevilay_1 Tanembebek5 hareketleri daha düzene girmedi o yüzden normalde hareket ediyor ama biz hissetmiyormuş 28 den sonra düzene giriyor canım
Sila66 Tanembebek5 Benımde etmıyordu oyle hısettmıyordum muayenem vardı bugün şebek gayet de güzel duruyordu 😂
Meltems53 Tanembebek5 normal sürekli sert tekmeler atmaz bebek benimki de bazen öyle tekmeler atıyor ki aniden korkup sıçrıyorum bazen de daha yumuşak hareket ediyor sürekli aynı kuvvette hareketler beklemek doğru olmaz önemli olan hareket etmesi.
Tanembebek5 Tugcecv önceki günlerde yeni yeni hareketlenmişti tam hissediyordum vurmalarını ama dünden sonra durdu neredeyse çok hafif kıpırtı var sadece.
elifcicek_07 Tanembebek5 Poposunu dönmüştür yani yüzü sırtınıza dönüktür o yüzden çok az hareket ediyor gibi geliyordur benim 2 hafta öyle kaldı hep içerden hissediyordum hareketleri az az endişe etmeyin
Tanembebek5 elifcicek_07 teşekkür ederim canım inşallah bir sıkıntı yoktur çok endişe ediyorum yaa böyle olunca 🥺
elifcicek_07 Tanembebek5 hiç endişe etme bu haftalarda Allah göstermesin bişey olsa anlarız haftamız ilerlese de hala çok güçlü hareketlerin sürekli olması için onlar çok küçük belli ki yoruluyorlar
Haticezk Tanembebek5 bende 24 haftadayım bazen acayip aktif şaşırıyorum bazense çok içeride hissediyorum hareketini demekki pozisyon değişiyorlar ondan dolayı oluyor bir günü bir gününü tutmuyor yani 😅