Sila66 Havale 790 kapıda ödeme 810 200 havale yapıp gerısını kapıdan verıyorsunuz ben sıarıs oluşturdum Trendyol ıstagram sayfası mevcut
hayalperest2310 1Gozde1Yusuf- ayy çok sağol canım ihtiyacım vardı annemlerle bir süre kalcm işime baya yarar ❤️🤲
Sila66 Yarenylmz 1 yaşı geckın kullanır rahat teyzem aldı 1 yaşını geçti bıraz çocuğu daha kullanıyor
Damlasuu Yarenylmz aynen canım ama benim aldığım baya sağlamdı bunlar 1 yaşa kadar taşırmı bilemiyorum çok kaliteli durmuyor
Sila66 Damlasuu teyzem aynı yerden aldı 1 yasını gectı nerdeyse kullanıyor canım kaliteli ürün kötü değil
Yarenylmz Sila66 6 ay ancak kullanılır dediler hep ben de park beşik tercih ettim fiyatı da biraz daha fazlaydı sadece 🤷🏻♀️ Sanırım bebiş kenarlardan kalkıp tutunuyomuş
Damlasuu Sila66 anladım canım ben resme bakınca çok kaliteli gelmedi açıkcası ondan dolayı öyle düşündüm
Sila66 Damlasuu yok canım kötü bısey olsa bende almam zaten gözümle gördüm teyzemde dokusunu falan uygun da geldi fiyatı aldım 💜
Sila66 Yarenylmz ben oda yapacağım ıcın onları tercih etmedim canım park besıkte bana 6 yaşına kadar yatar dedıler satıcılar