Aryamom- Rabia54 teşekkür ederim yaklaşımın için inşallah tamamen bırakabilirim bu zehiri çocuğum daha fazla solumadan 😔
Nefeslina Ya ben su ınsanları anlamıyorum yok cocugu zehırlıosun yok engellı dogar bılmem ne bu ınsan sıgara ıcerken bunların olucklarını bılmıomu zannedıyosunuz sonuc olarak oda bı anne adayı kız burda bı sıkıntısını paylasıyo hemen yargılamakta ustunuze olmuo valla anlamıyorum bende ıcıyodum ama bıraktım ıs yerındede sıgara serbest ve 15 20 kısı calısıyo otomatık onların dumanınada ortak olamk zorunda kalıorum durumum olmadıgı ıcın mecbur bıldıgım meslegı yapmak zorundayım ve 3 ayım var doguma baska yerede gıremem calısmaya lutfen yargılamak yerıne bıraz anlamaya calısmayı deneyın herkez neyın ne oldugunu bılıo kımse bılerek yavrusunu zehırlemek ıstemez ...
KlncA Ya arkadaşlar bu sigara başlıklarını hala açıyorsunuz ya pes gerçekten.. Dünya alem biliyor zararlarını siz anca kendinizi kandırıyorsunuz. Bırakamıyorum falan asla inanmıyorum kimse de inanmasın. Ben de yıllardır içiyordum günde 1 paketten fazla hem de ama test pozitif çıktığı günden beri ağzıma sürmedim hiçte zorlanmadım! az önce instagramda ebe Ayşe sigara ile bi paylaşım yaptı açın okuyun bence.
Hafizeipek Aryamom- içince de vicdan azabı çekiyosun bak bence birakabilirsin. Canın sigara isteyince sakız çiğne, su iç olmadı çekirdek ye
Asilinannesi gamzerk üzülerek içiyorsan içmemelisin bende sigaraya nasıl bağımlıysa insanlar nargile içiyordum ama evimdede dışardada haddi hesabı yoktu öğrendiğimden beri ağzıma sürmedim ne üzülüyorum ne içiyorum öyle düşün 2 3 sigara için bebeğini mahvetme.
MinnakAnnee Bende hamile oldugumu ogrendigimde iciyordum ve yavas yavas birakma karari aldim sonrasinda gece sigarami icip yattim ve sabahinda düşük yaptim. Tabiki tek sebep o degildi ama ben kendimi affedemedim 😞 simdi cok sukur 6 haftalik gebeyim iki haftadirda agzima surmuyorum suratim sivilce doldu ama yapacak bisey yok her sey minik yavrumun sagligi icin. Sonucta o bana emanet❤