2022Mom2022 cahillesohbetikestim emme refleksi olduğu zaman küveze alınmıyor sanırım doğrumu kaç kiloydu acaba 🥺
cahillesohbetikestim 2022Mom2022 ciğer gelişimi, enfeksiyon değeri, emme refleksi, kilo durumu hepsi etkili aslında 2680 doğmuştu emme refleksi de gelişmişti çok şükür bir sıkıntı yaşamadık
strawbery 2022Mom2022 kizim 2 200 gram dogdu oglum 3100 gram dogdu kuveze genelde eger nefes problemi olursa yada kaninda enfeksiyon cikarsa yatiriyorlar ama bunlari dusunme pozitife odaklan kuzum agizdan cikan kaderin olur hayirla an o anlari insallahda iyi olur hersey
2022Mom2022 KumsAlyaa evet kuzum 34+1 im ciğer geliştirici yapıldı yeni sancılarım çıkıyor 100 lerde şimdi biraz geri azaldı açılma yok ama heranda gelebilir dediler diğer ilaçlarıda kesip doğal akışına bırakıyoruz dediler 🥺adet ağrısıda gelip gidiyor belimden karnıma kasıklarıma falan 🥺
Halimbey 2022Mom2022 görümcem 36da dogum yaptı girmedi kuvoze. Ben 41+1de yaptım girdi 🤷♀️ 2. Gebeliğim şu an ben de korkuyorum haftaya falan doğumum olsa acaba kuvoze girer mi diye bebekten bebeğe değişiyor tabii
2022Mom2022 strawbery çok haklısın 38 den önce gelme oğlum diye konuştum bakalım annesini dinleyecek inşallah ama adet ağrıları gelip gitmeye başladı 🥺
KumsAlyaa 2022Mom2022 Allah yardımcın olsun canım inş en doğru en hayırlı zamanda gelir sağlığı için hangi hafta uygunsa o zaman gelsin 🤲🏻