Fadik_09042022 Hastane çantası için şuan erken ama alışveriş yaparken neler alıyorsunuz ilk aylar için özellikle malum mayıs ayı yaza az kala .. 😁
YaseminCanCicek21 Fadik_09042022 yavruma daha hiçbişey almadık bundan sonra alıcaz inşallah bazı şeyler de hediye gelicek diye vekledik açıkcası hersey ateş pahası biçok şey alıcaz 😂😂
arelbaby Fadik_09042022 yenidoğan üşür, 20 günden sonra 0-3 e geçer dedi doğum yapan arkadaşlarım ince uzun kol aldım 3 4 takımda kısa kol sonra duruma göre havalara göre bakacağız bakalım :)
Fadik_09042022 nur34_ nur34_ zıbın body aldım hastane çıkışı aldım en mantıklı o geldi şuan :) çok güzel şeyler var ama işte kaç aylık almalıyım nasıl almalıyım kararsız kalıyor insan 🤷🏻♀️😁
Snsineem Biz yaz bebeği diye diye zıbından başka birşey almadık 😂😂 alışverişe çıkıyoruz sonra diyoruz yaz bebeği ne alacaz zıbın a devam ediyoruz 😂
YaseminCanCicek21 Snsineem mayıs çokta yaz olmıyor canım mayısın sonu havalar tam sıcak olmaya başlıyor yenidoğan için bi kaç kalında alnalısın zıbın zaten hediye geliyor ☺️
nur34_ Fadik_09042022 valla kuzum ben 03 aldim takimlari zibin badylri bir kac adette 03 tulum aldim keyfiyen de 06 6 9 aylik tulum takimlar fln aldm oyle