Tugcecv YaseminCanCicek21 500 liraya yüz ceviriyor büyüyünce anne sevgilimle disari cikcam bana para ver diyince bende yüzümü cevircem 😂😂
Tugcecv YaseminCanCicek21 daha var vakit gosterir insallah bizim doğum yaklaşıyor artık canli göreceğim napayim🤷🏻♂️
Asliormanci Tugcecv 35+3 haftalık hep elleri yüzünde özel takipliyim özel doktorum da hiç göremedi bi kere ayrıntılı da yan profilini burnunu gördük o kadar
1Gozde1Yusuf- Tugcecv 😁😁😁😁😁 haftaya detayliya gitcem bende 1500 bayilcam daha da gostermezse kendi bilir😅
edasnbsss 33 haftalık hamileyim 1 kere bile yüzünü göremedim detaylı ultrasonda dahi göremedim bana verilen ultrason kağıtlarında popo çevresi kafa çevresi hep onlar var hayalim şifonyerin üstüne çerçeve yapıp koymak ama bir türlü nasip olmadı 😃
Betulakarr YaseminCanCicek21 cikolata yedim yürüdüm merdiven çıktım tamamen poposunu döndü 😂😂😂 ama çıkınca isiricaz popolarini haberleri yok😂😂
efeninannesiii_ Varsa öyle bir taktik söyleyene çok dua ederim. 35 haftalık olduk 1 kere zar zor o da yüzünün yarısını gösterdi. Her türlü hareket halinde ama kontrollerde kendini mükemmel saklıyor 😂
Tugcecv efeninannesiii_ tam bir profesyonel😂 bizim ayrıntılıda show yaptı resmen pozlar falan dedim iyi hep görürüz artık sonra bi saklandı o saklanıs bebeme nazar değdirdim😂