2prensesannesiiii Dilekata123 22 haftamda 450 grdı çarşamba 26+1 hafta oluyoruz randevumuz var bakalım kaç olmuşuz bende merak ediyorum 🥰🙏🏻
2prensesannesiiii Dilekata123 normal tabiki hatta kilosu biraz önde bile🥰🙏🏻 22 haftamda kilosuna 450 gr gayet iyi her şey yolunda 1 ay sonra gel demişti bana
Dilekata123 2prensesannesiiii çok güzel ya Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin zaafım kızdı ama erkek annesi olacağım ☺️
Dilekata123 tugcee0 maşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim bende erkek bekliyorum demekki bu yıl erkek yılı
2prensesannesiiii Dilekata123 sağlıklı olsunlarda ne gelir baş üstüne 2 sinin duygusu başka düşünsene senin de evde küçük bi sevgilin var 🥰🧿💓 bizim ki babacı olur 🙈🥰
Dilekata123 2prensesannesiiii kız çocukları babacı kendimden biliyorum ama erkeklerde anneci tabiki sağlık en önemlisi kız erkek artık nasip yani☺️❤️
Dilekata123 nebakiyonkomikmi Bence gayet iyi sıkıntı olsa doktorlar zaten söylüyor son 3 aylık dönemde bebekler kilo alıyormuş panik yapma dedi doktorum bana