32Annee Kullanan var mi nasıl kullanıldığına bakıyodum ve gebelik kategorisi x olduğunu gördüm acaba yanlış mi verdiler diye düşündüm benexol B12 250 mg /250 mg/ 1 mg yaziyo ac mi tok mu eczacı da bilgi vermedi
BurcuY 32Annee bana b12 fısfıs verdi kuzum değerime göre iğne vermicem bunu al kullan dedi ama ilaçtan hiç bahsetmedi sen bi tekrar sor istersen 🙄
Neslisss 32Annee Doktorum bana da vermişti midemi çok bulandirdigi için söyledim sadece decavite devam et dedi
32Annee Evet igneyi kullandım dodex di sanırım adı bide bebexol hapını verdi dr normalde dr güvenirim ama tesadüf x kategorisinde olduğunu görünce sormak istedim kullanan varsa diye
32Annee Başka kullananlar varsa içimi rahatlatmak istiyorum dr güvenirim ama acaba bi yanlışlık olmuş mudur diye
Dnzonr 32Annee banada doktorum ayni hapı yazdı . Hatta sordu iğne mi Hap mu diye bn hap dedim .. tamam deri aynısından yazdı .. bi sorun teşkil ettiğini sanmıyorum dikkatli bir doktordur
32Annee Neslisss bende decavit kullanıyorum ayrıca dodex b12 iğnesini kullandım bu ilacı kullanmakta kararsizim tekrar sorucam dr