Gzo Aranizda bu durumla karşılaşan oldu mu kizlar bir ay heyet verebilirim dahada vermem ya calis ya isten cik diyor bana baska yerden alsam heyeti hastanem kabul etmiyor nasil bi yol izlemeliyim?
Gumus25 Gzo bende yarın serklaj olucam 1 hafta rapor veririm dedi doktorum çalışmamda sanırım bir sorun olacağını düşünmüyor çünkü hiç öyle bir şey söylemedi. Benim önlem amacli atılacak sizin nasıl? Bir de ben masabasi çalışıyorum
Gzo Gumus25 benim 18 hftada atıldı aciklik vardi atildiginda ama banada normal hayatına donebilirsin dediler ama güvenemiyorum bi gebelik kaybim var çünkü 🤷
Gumus25 Gzo ben 15+0 bugün benim en son baktığında rahim ağzı uzunluğu iyi demişti benim önceden kaybım var o yuzden atılacak yine de
Gzo Gumus25 ya en iyisini yapmissiniz erken hftalarda atilmasi dha iyiymis ben sanki gec kaldim o yüzden evham yapiyorum herseye
Gzo Gumus25 danistim rahim uzunlugu iyi dedi ama serklaj olupda calisan suan duymadım herkes yatiyormhs rapor alip bende guvenemedim smdi calissam yine bsey olsa napicam bilmiyorum
Gumus25 Gzo bende calisicam gibi duruyor suan için ama bazi doktorlar sürekli yatmayı da onermiyor pıhtılaşma sorunu olmasin diye falan ne bileyim bende tedirginim yarını hayırlısıyla atlatsam sonraki sürece bakicam artık
Gzo Zeynepozcan ben 3 hfta once oldum uyusturuluyosunuz tâbi ben genel anestezi almistim o zaman agri aci hissetmedim ama uyaninca bana göre biraz agrim oldu bida tampon cikarilirken cok acidi sizide korkutmak istemem ama benim aci esigim biraz düşük sanirim 🤷
Suheyla2 Gumus25 teşekkür ederim yarın benimde kontrolum var daha önce iki erken doğumum oldu onun için 20haftadan sonra ölçüm yapacağız demişti şimdi korku sardı😒
Gumus25 Suheyla2 insallah her şey yolundadır 🙏 daha önceki kayiplariniz nedendi acaba bu zamana kadar bıkmadılar mi rahim ağzı uzunluğuna
Suheyla2 Gumus25 kaybım yok çok şükür canım 33 ve 34üncü haftalarda doğum oldu yaşıyorlar bebekler 3kg olunca doğuyor demişlerdi bakılmadı hiç rahim uzunluğuna falan fakat kendimde 30 ar kilo almıştım hep ona bağladılar