Esrademirell94 Arkadaşlar merhaba istanbulda kağıthane çevresinde oturup detaylı usg yaptıran varmı hangi hastanede yaptırdınız? Özele gidiyorum normalde doktorum Perinatoloji uzmanı yapması gerekiyor dedi devlette detaylı bakıyorlar mı bilgi verebilir misiniz?
Meryyil Esrademirell94 Ben özelde yaptırdım Dr Osman Nuri Özyurt şişli de yeri ,850 TL ye yaptırmistim 10 hafta önce
Sahnedekimadam Bakıyorlar canım , hatta özeldeki bir doktor bize de devletten geliyor dedi😄 Kağıthanede oturuyorum ama Çapa takipliyim gebe polikliğinden sıra alırsan detaylı için içerden sıra alabilirsin
Rsln Sahnedekimadam direk perinatoloji bölümüne randevu alsak çapa da hemen detaylı ultrasona alır mı. Yoksa o an geldik diye ilgilenmez mi
Sahnedekimadam Rsln Öyle alamıyorsun canım randevuyu sekreterlikten veriyorlar.. takipli hasta istiyorlar yani
Esrademirell94 Çok teşekkür ederim kızlar :) ben normalde muayeneye avıcennaya gidiyorum ama biraz pahalı geldi. Devlette yaptırsam detaylı bakıyorlar mı perinetoloji uzmanı yapsın dedi doktor