Merhaba kızlar medilife hariç gidip memnun kaldığınız akşamları da nöbetçi kadın doğum doktoru olan özellikle kadın doktor olan var nı tavsiye edebileceğiniz 17. Haftama gireceğim 3 4 doktor değiştirdim aynı hastanede hepsi her şeye ya olmaz diyor ya normal diyor artık Güler yüzlü insan halinden anlayan bir doktor varsa söyler misiniz artık bulantıdan duramayacak haldeyim gitmem lazım daha önce 3 4 kere serum takıldım mecbur kalıp 6 kilo verdim kusmaktan eskisi kadar aşırı kusmam yok ama asla bulantım geçmiyor günde 1 2 kusma oluyor arabaya bindiğim an yemek yiyemiyorum ne şense yemeği ne meyve ne kuruyemiş hiçbir sağlıklı şeyi yiyemiyorum hiçbir ilac vitamin içemiyorum bir yudum su içebilmek için ağlayacak hale geldim idrar rengim koyulaştı diyorum ne bir tahlil istemiyor ne bisey vücudum su içememekten yani koyu idrar oluyor biliyorum kimisi sürekli serum olmaz diyor kimisi olur diyor zararı yok ne yapacağımı artık bilemiyorum bisey yiyip içemiyorum hiçbir ilac limon kraker vs işe yaramıyor