Yakut16 Kizlar bugün adet olmam lazımdı olmadım erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı sizce var mi bide markası miratech yanlış olablir mi
serpil1baby Yakut16 bozuk olma ihtimalide var ama ilk çizgi çıkmış bozuk değil büyük ihtimal 2 gün sonra tekrarlayın testi sabah ilk idrarla🤗
Senemsu Yakut16 bence tekrar test alıp uğraşma derim var yok arası olunca emin olmak zor oluyor en iyisi kan testi ver garanti olsun derim🥰
Themis Ben reglime 3 gün kala kaset test yapmıştım çok belirgin bir silik çizgi vardı. Fotoğrafta çok anlaşılmıyor fakat başka bir test daha yapıp deneyebilirsin. Sonrasında kan testi var. Umarım güzel haberler alırsın
Smyr07 Yakut16 sabah kaset test ile deneyin yanılma payı daha az oluyor, hayırlı haberler alın inşallah
serpil1baby Yakut16 ben kaset testle yaptım bundan yapmamıştim adet gecikmesiyle yaptim 3 gün gecikmiştim net 2 çizgi çiktı ergen gebelik testlerine pek güvenmiyorum.
Yakut16 Pemberuya insllah vardir canım artimed kaset test yaptım cumartesi gece ondada vardı bugunde erken gebelik testi yaptım onda çıktı
Huzurum11 Yakut16 normalde de gecikmeniz oluyorsa biraz daha beklemelisiniz. Ancak ilk defa geçiktiyse en sağlıklı sonucu kan vererek öğrenebilirsiniz. Bu ı tarz testlerin illa ki yanılma payı olabiliyor. Her şey gönlünüzce olsun 🤗