Sevgi56 Seri42 benimde 10. Haftada kayboldu canım, artık daha rahatım şükür. Normal canım bunlar korkma hiç
Zdogan Seri42 normal de sabah az da olsa mide bulantim var di gitti göğüslerim da agri oluyodu ara ara oda gitti kasik agrim da yok. Sadece bel agrisi var biraz oda bi ay once dr a sormustum sut yogurt dln yiyomusn dedi bnde evet dedim ilac fln vermedi arastirmama gore magnezyum eksikliginden oluyo mus simdi bi kac gundur mide yanmasi oluyo sadece
Sevgi56 Pamuk akıntım başından beri vardı, ama ben o haftalarda kasık ağrısı yaşamadım, aksine şimdi var ara ara 13 haftalık olduk. Mide bulantım ve halsizlik vardı onlar geçti hep
nebakiyonkomikmi Zdogan Canım bişey yoktur merak etme benimde gebelikte çok belirtim yoktu goguslerimi kontrol ediyordum sürekli uçları elleyince aciyorsa tamam bişey yok diyordum psikolojik olarak 😂
Leyla_dncr16 Zdogan bende de durumlar aynı kasik ağrısı var ve aynı şeyleri önerdi doktorum magnezyum eksikliğiymis
Zdogan nebakiyonkomikmi hafi insallah bnm de cok belirtim yoktu onlarda gidince bian korktum millet rahat hamilelik ister bnde rahatim die korkuyrm😅😅
CydBzl nebakiyonkomikmi ay bunu bende yapıyorum okuyunca anlamsızca güldüm. Sadece göğüste kalan belirtime tutunuyorum adeta😁
Seri42 Benim de göğüslerim şiddetli ağrıyordu bı anda geçti ama telas etme şu an 17+3 sağlıklı bı bebis