Gb1402 39+1 olduk fakat doğuma dair hiçbir sancı yok. Doktor 1 hafta sonraya gün verdi,eğer sancı gelmezse suni sancı verecekmiş. Suni sancı hakkında bilgisi olan var mı? Çok heyecanlıyım 1 hafta nasıl geçecek bilmiyorum.
Meryemm22 Gb1402 bende de durum aynı . Devlet hastanesi ama bu yüzden randevu bulmak güç. En geç bir haftaya kadar doğum başlamazsa gel dedi ama nereye gideceğim bilmiyorum . Acilden girsem alırlar mı ?
Gizemmuhammet21 Gb1402 39+0 gunlugum ama sancı var açılma ilerlemiyor maalesef 2 cm açılmaya kaldım geri eve gönderildim devlet hastanesinde
Gb1402 2022bebeki böyle geri dönüşleri görünce çok mutlu oluyorum. İnşaallah bizimkide kolay bir doğum olur 🙏😊
Nazendehanim SedaKrcc bu durum kişiye göre değişir 1.5 cm açılmayla suni sancı aldım acilmam ilerledi normal doğum oldu.
Gb1402 Meryemm22 bu konu hakkında bir fikrim yok açıkcası ama gittiğiniz hastaneyle bence önden bir görüşün derim
Gb1402 Gizemmuhammet21 açılmayı kolaylaştıran egzersizler falan yapsan yada hurmayı çok öneriyorlar faydası olur belki
Gizemmuhammet21 Gb1402 valla sürekli yürüyorum hareket halindeyim inşallah acilmam olur dua edin lütfen