Hayalmi Kızlaaar Araştırma hastanesine giden varmı sezeryan için gün alıcam birsürü doktor var memenun kaldığınız varsa söylermisiniz
Hayalmi Hayalmi önemli konularda neden cevap gelmezkii 😔 bismillah diyip doktor seçicem heralde ne çıkarsa şansıma 😔😔
Etkinmhmt Hayalmi ben ender atalaya gidiyorum işinin ehli Bi doktor ters değil kesinlikle sabırla dinler Allah izin verirse bende onda doğum yapmayı düşünüyorum 2. Dogumum olucak Allah izin verirse
Smylcn_ Hayalmi ender beyi önerebilirim mesleğinde başarılı ilgili terslemiyor ama birazda şans işi. Ben acil olarak yaptığım için Bekir sıtkı bey vardı oda iyiydi
Hayalmi Smylcn_ Ender Atalay değilmi . Ben kumlucadayım normalde. Bir ara burda geçici görev yaptı çok iyiydi araştırmada randevusu çıkmayınca başka yere gitti sandım 🌸
Hayalmi Etkinmhmt yaa 😊 normalde kumlucada oturuyorum ben bir ara geçiçi göreve geldi buraya bir kere muayene olma şansım oldu . Araştırmada adı çıkıyor fakat randevusu çıkmıyor hala orda yani sevindim 😊. Sürekli bakayım ozaman randevuya ona alayım
Etkinmhmt Hayalmi ara ara gidiyor evet semt polikliniklerine evet mhrs den devamlı kontrol edersen eğer bulabilirsin randevu