Nazendehanim sutkokuluoglum evet onu da diyorlar bende etkisi olmadı bide kuru dut az önce hem yedim hem de çay yaptım içtim faydası oldu yine. Söylenenleri tek tek deneyip göreceksin artık,sağlıkla büyüt yavrunu ❤️
sutkokuluoglum Nazendehanim deneye deneye biseyler bulacaz artık cok teşekkür ederim bütün yavrularımız sağlıkla büyüsün inşallah
ilknur-sygn1 Kefir , tahin helvası, süt ve süt ürünleri, rezene , kuru meyveler , bol yeşillik süt artırıma yardımcı olur
Melek_Erten sutkokuluoglum canım ebebekte sut arttici malt icecekler var. Ondan deneyebilrisn. Ben kızım yogunbakimdayken onden icip sagiyodm guzel geliyordu.
sutkokuluoglum Melek_Erten bugün arkadaşım söyledi çok şey deneyip midemi de karıştırmak istemiyorum ama süt olsun diye de hepsini denemek istiyorum
SenaUmay sutkokuluoglum bestlak damla doktorum elenatol 3 vitamini de kulllan dedi onun dışında anne sütünün yüzde 90 ı suymuş o yüzden bol bol su ve stres yapmadan dinlenmek bir de ben e bebekteki malt lardan içiyorum arada çocuk doktoru da şekerli su iç dedi
sutkokuluoglum SenaUmay suyu içebildigin kadar içmeye özen gösteriyorum maltlardan günde kaç tane içiyorsunuz bide kaç güne kadar
Melek_Erten sutkokuluoglum iki cesidi var guyA biri sekerli biri daha az sekerli ama bnce ikisi de fazlaca sekerli geldi bana . Ben gunde bi yane ictin yaninda hurma falanda yiyorudm
SenaUmay sutkokuluoglum ben 1 tane içiyorum ama en önemlisi gerçekten stres yapmayın benim bebeğim de 26 günlük şuan hala dolu dolu sütüm var diyemem 15 . Günden sonra felan idare ediyoruz artık bende ağladım ettim stres yaptım baya
SenaUmay sutkokuluoglum bezlerden canım günde kaç kere çiş kaka yapıyor takip ediyorum kilo alımında da sorun yok
sutkokuluoglum SenaUmay kaka yapmasında sorun yok ama çiş tabiki hiç yapmadım kaç kere yapması gerekiyor ayy öğrenmem gereken çok şey var