Assdf 36+6 da çatı muayenesi oldum ama benim bebişin kalp atışları yüksek bu nedenle bakıldı gayet normaldı her şey hatta 1 2 cm açılma var dedi daha sonra sezeryana kadar verdik çünkü ben stres ve heyecan yaptığımda bebeğimin kalbi 180 atmaya başlıyor perşembe günü 38 de sezeryan ile doğum yapacağım hayırlısı ile fetal eko için farklı bir hastaneye yönlendirdi doktor kalbinde bir sorun var mı bakılsın diye ama gittiğim de orada nst m cok güzel çoktı kalp atışları normal di gayet bu nedenle bakılmadı hatta sancım çıkmıyordu o zaman sancım bile çıktı her şey cok karışık yani ama bi an önce de doğsun diye bekliyorum perşembe günü 3128 gram çıkmıştı kilosu bakalım ne kadar doğacak yani normal istiyordum ama heyecan yapacağım için bebeği de etkileyeceği için sezeryan yapılmasına karar verdi doktor
Oznur-2535 Karacamm ben 38 haftalık oldum çatı muayenesi bekledim ama bebek doğum kanalına girmediği için yapmadı
Oznur-2535 Gamzebaby ultrason cihazları yanlış ölçüm yapabiliyor geçen hafta 3.170 gr söylendi bugün farklı hastane 2.900 dedi
Gamzebaby Oznur-2535 insallah dediklerinin aşağısında olmaz da sağlıklı olsunlarda canım aldiririz kiloyu doğduktan sonra napalim🙏🥰
Laika 37+5 oluyoruz bugün kontrl vardı 3.300 olmuş minnoş 39. Haftada alıcak hiç gelesi yok keyfi yerinde dedi açılma sancı filan çıkmadı
_almirasmom Karacamm 35 haftalıkken catı muaynesı oldum kanama lekenme olmadı ama canım cok acıdı ve catım darmış sezeryan olacagım haftaya cuma
cannkmrc Gamzebaby valla Eltim 41+ Lara kadar bekliyormuş ve hastanede 3 gün duruyormuş açılması olsun diye neler yapıyorlarmış suni sancı vs. de vermişler normal doğum oldu uğraşmamak için direk sezeryan diyorlar ya
Ege4535 37+0 bende bugün kontrolden geldim 3500 bebişimin kılosu çatım her seyim normal çıltı bebekte dogum kanalımda fakat doktor 40 haftaya kalırsak 4 ü geçer kılosu dedi bende muhtemelen sezeryan isticem sen bi düşün taşın dedi bama da
Hacerunl Mirayhilal1 bende 37+5 de kontrole gitmiştim nts de sancım görünüyor ama bende ağrı sızı hiçbirşey yok çatı muayenesi etti açıklık yok dedi olsaydı acilden yatışını yapacaktım dedi eve gönderdi demekki seninde açıklığın yoktu ki gönderdiler
Gizemli 37.haftamdayım 3 kg olmuş. Normal doğum görülüyor inşallah öyle olur. Doktor şimdiden squat, merdiven inme çıkma, yürüş yap dedi
Minigim--2 1Lokumunannesi benim ikinci sezeryanim olucak ama korkmanıza gerek yok sezeryandan büyük ihtimalle başkalarının sezeryan doğumunu dinlediniz yada şahit oldunuz bilmiyorum ama korkulucak hiç bişey yok her insan bir olmuyor insanın bünye meselesi benim ilk sezeryanim çok rahat geçti ağrısı oluyor bunu inkar edemem ama ben acının üstüne üstüne gittim ayağa hemen kalktım bol bol hastanede yürüdüm yürüdükçe açıldım böyle böyle erken attım acısını bir acının üstüne gidersen o acı sana acı vermiyor rabbim kolaylik veriyor emin ol o minigini yanında görünce herşeyi unutuyorsun herkesi onun için ayağa kalkıyorsun emin ol çünkü onun sana ihtiyacı olduğunu biliyorsun onun için cabaliyorsun
1Lokumunannesi Minigim--2 evet tek dileğim yavruma kavuşmak bir an önce onun için çekilen her çile mübahtır diyeceğiz mecburen 😊 inşallah ben de çabucak atlatırım hepsini 🌸
Minigim--2 Karacamm 36+1 oldum benim sezeryan olucagi için ikinci doğum şeklimiz belli tarihimizde inşallah minik kızımız bekler tarihinde gelir suyum azaldı için riskli sık muaneler gidiyorum her an doğum yapabilirim diye korkum var oglumuda 36+5 de doğum yapmıştım kuveze girmişti bununda öyle ihtimali olucak o yüzden dua ediyorum birazz daha beklesin diye en azından bu ayı çıkartmak istiyorum inşallah olur
Derya-38 Gamzebaby bebek doğum pozisyonunda ama aşağı inmediyse normal doğum hala mümkün açılma olmama sebebi ya çatı darlığı rahim sertliği ya da vücudu suniye tepki vermemiş
Berivann58 37+1 de çatı muayenem oldu. Ne dar ne geniş dedi doktorum. Normal deneyebilirsin ama son anda sezeryana alabilirim dedi. Bende baktım sezeryana karar verdim. Bu cuma allah’ın izniyle sezeryana alınacağım 🙏
Ask01 Karacamm 39 haftalık oldum gece uykusu haram çatı muayenesi oldum bir sıkıntı yok normal yapabilirmisim ama bacak aram o kadar kötü ağrıyor ki gece yatırmıyor benim gibi olan varmı
aogoya Sumeyyeyavuzyalcin bütün doktorlar yapmıyor benim gittiğim 2 doktorda sancı varken hastaneye geldiğinde artık doğum başlayınca çatı muayenesi yapıyor