Seyma2929 Merhaba arkadaşlar 2.sezeyanımı oldum ve farklı yerlerden kesmişler bunu benim gibi yaşayan var mı acaba?
CayGetireyimMi Seyma2929 emin misin canım?şu yüzden soruyorum geçen bir arkadaş daha yazdı ama meğer göbek katlanma çizgisini kesi yeri sanmış. Aynı uerden kesiliyor diye biliyorum ben. Özelde mi yaptın doğumu?
muziceanne_ Seyma2929 eltim 4 kez sezeryan oldu hiç duymadım farklı yerlerden kesildiğini bende bir kez 😊
zeynozey Seyma2929 Ay hep merak ettiğim buydu.. temmuzda ikinci sezeryan olucam bende 😢😢😢 iki sezeryanın arası yakınmıydı senin?
Seyma2929 CayGetireyimMi ya evet yarın gideceğim hastaneye soracağım ama bi kaç kişiye gösterdim tasdiklediler şaşırdım bende
CayGetireyimMi Seyma2929 yarını beklemeniz gerek yok hocaya mesaj atın özelse. İki yerden kesi zor durumlarda oluyor. Eğer başta Bi sıkıntınız yoktuysa bu çok saçma olmus ve size bilgi verilmeden 2. Kesi yapilamaz
Seyma2929 CayGetireyimMi ya merhabalar yeni gördüm evet gerçekten göbek katlanma çizgisiymiş çok şaşırdım ve mutlu oldum açıkçası şimdi gitti zaten