Rabia06 Merhaba Tatlı annişler Nasıl gidiyo Hamilelik bebişlerinizin boyu ve kilosu ne kadar oldu 😍 Kavuşmaya günler kaldı heycan varmı ? Bizim bugün Görüş Günümüz vardı 35+3 haftalıgız boy : 45 cm kiloda 2.500 gr 😍🥰
Gamzebaby Rabia06 bende 37 haftalık hamişim canım boyumuz 48 cm kilomuz 2.600 biraz düşük dedi doktor kilomuza ama bakalim alicak mi kilo Perşembe kontrolüm var çokta sağlıklı besleniyorum ama almadı mı almiyolar işte
Ersagununannesi Rabia06 ben şu an 35 haftalığım ama 33. Haftada gitmiştim o zaman bile boyu 47 cm kilosu 2709 gr dı maşallah oğlum iri bir bebek 🥰🥰🥰 haftaya tekrar gidecez bakalım daha ne kadar büyümüş 🥰
bebek_firarda En son 36+0 da gittim. Boyu 45 cm (1 cm kısaymış benim minnak kızım), 2793 gr da kilosuydu ama şimdi bilmiyorum. Ağrılarla ve doğum temizliğiyle oldukça zor günlerdeyim😂
Rabia06 bebek_firarda Allah yardımcımız olsun inşallah maşallah kuzucuga 😍 Valla aynı durum bende de var dün zorlana zorlana yatak odamı temizledim dolap cam perde felan bugün ara vercem benmde cok agrılarım oluyo oglum dönmemişti çok şükür dönmüş kafasıyla rahime tam yerleşmemiş ama orda baskı var baya bende Sağlıklı bi şekilde kucagımıza alalım inşallah 😍
bebek_firarda Rabia06 amiin inşallah sağlıkla kucaklarımıza alalım🤲🏻🥰 çok zormuş temizlik gerçekten Allah yardımcımız olsun 😂
35-altinkalp Benimde bugün kontrol günümdü 35. Haftadayız boyu 46 cm kilosu 2500 ☺️ doktorum gayet güzel dedi 🙏🏻
Rabia06 Gamzebaby olsun canım sıkma canını bende o kadar yediklerime dikkat etmiyom ama agırlıklı olarak kaşar peynir helva ürünü yiyom süt bide ceviz de kilo aldırıyomuş cevizi fazla sevmiyorum ama süt içmeye başlicam
Rabia06 Ersagununannesi Maşallah canım aynen iri bi bebekmiş benmde ilk kızım 52 cm 3.490gr dogmuştu 2. Kızımda 52cm 3.100 gr dogmuştu bunuda merakla bekliyorum bakalım 😍🤲
Rabia06 bebek_firarda Amin amin inşallah canım evet hemde ne zor Valla ben böyle alışık degildim şimdi yapamıyom diye dün sinirimden agladım resmen