Nisn23 Merve-34 bende 8 haftalık hamileyim 2 hafta önce tsh 4.96 olduğu için levotiron 25 mg’lık başlandı. Hamilelikte birinci trimestrda 2.5 altında olması gerekiyormuş onun üstünde olanlar için ilaç başlanıyor.
Findukli_Lokum Merve-34 ilk haftalarda benim de yüksek çıktı, levoriton 25 mg başladım düşmeyince 50 mg çıktı şuan düştü. Her ay kan veriyorum ve dahiliye takip ediyor
Liliales Merve-34 benim de tsh normal ama t4 düşük çıktı dahiliyeye yönlendirdi doktorum bugün gideceğim. Kendi kadın doğum doktorum düşük dozda bir ilaç kullanılabilir dedi bakalım bugün belli olacak
mucizeeem_ Dahiliyeye gitmenize gerek yok değeriniz kaç çıkmıştı benimde 3.8 çıkmıştı kadın doğum doktorum ilaç verdi şimdi onu kullanıyorum 2 ye düştü ilaçla her ay kan verip baktırıyorum kadın doğum doktorunuz bakıyor
mihribanuzun Merve-34 benimde 3.34 çıkmıştı doktor endokrine yönlendiriyor. Yani yönlendirmesi lazim. Endokrin ilaç verip her ay kontrolünü sağlıyor. Levotiron veriyorlar genelde 3 .5 aydır kullaniyrm suan tsh 2.00 oldu. Gebelikte tsh önemli özen gösterilmesi gerekiyor.
femme Merve-34 ilaç kullanmanız lazim. Gebelikte önemli bi hormon ama endiselenmeyin doktorlar 2.5 de tutmak istiyor
Senaykork Merve-34 Benimkide yüksekti doktor euxhroc 50 mg ilaca başlatti hersabah 6 da içiyorum düştü, tedavi edilmezse bebekte zeka geriligine ve erken doğuma yol açıyor