Nazlimom Lagerthha Dr. Sinan Tan gitmiştim geçen sene 1 saate yakın ayrıntılı bakmıştı memnun kaldım instagram adreside var ordan bakabilirsiniz
Tubatgn Lagerthha Özel mi devlet mi istiyorsunuz? Özelde ali ipek Devlet olarak üniversite hastanesi olabilir ama randevu bulmak biraz zor arayıp almanız lazım Hacettepe ya da Ankara Üniversitesi
Zeynayzey Lagerthha ali ipeğe gitmiştim çok memnun kaldım her yerini detaylı bi şekilde gösterdi bir sürü fotoğraf video attı telefonuma Yaklaşık 50 dk inceledi
Lagerthha Tubatgn devlet lazım bana ben deprem bolgrsinden geldiğim için öncelik tanınıyor o yuzden neresi iyidir bilemedim
Cancan2 1 ay önce sinan tana gittim 1000 tl ücreti 45-50 dk inceleme yaptı doktorumda incelemeyi çok beğendi. Bende çok memnun kaldım her detayını gösterdi bebeğimin
Hatic_e Liv hospital hastanesinde Doç. Dr Harun egemen Tolunay a gidebilirsiniz. Ücretini bilmiyorum benim paketim olduğu için.. ama çok memnun kaldım yaklaşık 1 saat inceledi.
Gzoo Hatic_e benimde randevum var egemen hocaya cok merak ediyordum nasıl bir doktor iyi inceliyormu diye aydınlanmıs oldum renkli usg resimleri veriyor değilmi
Tubatgn Lagerthha Evet ben oranın takipli gebesiyim canım en başından beri gidiyorum detaylı ultrasona güzel bakıyorlar 30 dk sürüyor
story ElfYrgn ben 2 Aralık tarihinde gitmiştim 750 TL ödemiştik ama iki hafta sonra buradan birisi aramıştı 1000 TL olmuş. Şu an kaçtır bilemiyorum