Kelebek33 Kızlar bebeğim için e bebekten kıyafet felan sipariş vericem ama herşey çok pahalı bildiğiniz bi indirim kuponu varmı acaba nasıl indirimli alırım
Kelebekk-0307 Kelebek33 indirimleri takip edin lcw trendyol hepsiburada gibi sitelerde surekli indirim günleri oluyor lcw de kupon oluyor baya uyguna geliyor ürünler
sburcu41 Kelebek33 yakınlarda e bebek mağazasi varsa oraya bakın derim. Ben 10 gün önce baya uyguna ürünler aldım. Zibinlar 25 tlydi 6 al 5 öde kampanyasi vardı. 25tl altlar, 40tlye takım, 7tlye tişört bile buldum 😊
Sila66 Kelebek33 ebebekten geliyorum hıc de uygun degıldi ürünler 3 parçaya 840 verdim zıbın sütyen göğüs oedı vs çok az bıssy aldım
Surprizzz2022 E bebekte baya kurcalamak lazm bnde 3hafta önce aldım mağazadan atlarda öyle uygun urunler vardiki . 2li 70 80 tl ye zıbın tulumlar vardı. Oğluma bir sweet aldım 40 tlydi diğer yerlere kıyasla uygundu
Sila66 sburcu41 13 parçadan az aldım canım sadece 4 zıbın aldım banyo süngeri göğüs oedı sütyen emzık gerısı abur cuburdu öyle
Bircandeniz Kelebek33 yaa lcw da sürekli kodla indirim yapıyor uygulamayı indir bugün 300 liraya 120 lira hediyesi vardı öyle öyle alabilirsin