melekmommm Bebibebi26- doktor 4000 likvermişti ben kendim 6000 lık aldım valla. Corasprinide gün aşırı içiyorum doktorum kan pıhtılaşmasını önemsemiyor bende kendim araştırıp bir şekilde bir yol bulmaya çalıştım.
Bebibebi26- melekmommm rapor cikartmasi lazimdi canim 6000 lige nasil aliyorsun kendin ücretli bir sekildemi
Bebibebi26- Busraaa1014 kolay bir dogumdu benimki canim kontrole geldim suyum sinirda cikinca dogumhaneye yatirdilar 3 saat nts bagli kaldim oyle uzandim sadece diger 3 saat icindede damardan sunu verdiler suyumu patlattilar derken birden dogumum baslamis ebeler benden beklemiyordu daha birsey ben cagirdim bir acikligima bakin diye ebe saclarini elliyorum bebek geliyor dedi hemen dogurdum sonra zaten cokta korkardim normal dogumdan hep kötü kötü anlatirlardi herkezin dayanabilecegi birseymis🤣
Busraaa1014 Bebibebi26- Aa maşallah ne güzel ya 😊 ama kan sualndirici kullanıyordunuz ona rağmen sorun olmamış demek ki ne güzel 😊
Bebibebi26- Busraaa1014 birde yüksek dozu günde iki kez vurunmama ragmen olmadi birsey sende kendine korku verme zaten dogumhaneye girerken onceden bu bilgileri veriyoruz ne kullandigimiza dair ona göre dikkat ederler herseye riske atmazlar kimseyi
Janna Busraaa1014 Benim teyze kizimda da oyle sorun vardi 9 ay boyinca iyne yapti karnina şimdi 4 yaşi var oglunun
Busraaa1014 Janna Ne güzel maşallah inşallah bizler içinde kolay süreçler olur sağlıkla kucagimiza alırız ,😊
Fh2512 Seyma65 aynen canım bende kaç doktora gittim kimisi gerek yok dedi kimisi iğne ve hap demişti. En son perinatoloji ye gittim sadece coraspin yeterli dedi 36.haftama kadar kullandım ve bıraktık. Çok şükür
Tubi2929 Bende düşük yaptım genetik testin sonucunu bekliyorum. Birşey soracağım, genetik test sonucunda bebeğin cinsiyeti yazıyor mu ? 15 haftalıktı benimki :(
Mavi06 Kendımle alakalı bı problem yaşamadım amelıyattan ıkı gün önce kesmıatık kan sulandırıcıyı problemsız atlattım şükür
Mavi06 Busraaa1014 sezeryan doğum yaptım bebegım yoğun bakımda maalesef önce sarılık sonrasında rsv virüsü kaptığı ıcın henüz eve gelemedı ınsallah yakın zamanda ıyılesıp evımıze gelır dualarınızı eksik etmeyin
turkuaz_ Busraaa1014 benim doğum gercekleşmedide . Bende iki düşük yaptım kan pıhtılaşmasındanmış şuan iğne kullanıyırum. 6+6 yım şuan yeni öğrendim