Bulbulyuvasi Kızlar ben şu zamana kadar üç hastane değiştirdim üçünde de bana hicbir sekilde bebeğimin ultrason görüntüsü verilmedi nasıl temin edebilirim 🥺
ycl4644 Bulbulyuvasi özel hastaneye gitmeme rağmen doktorum bana da vermedi veriliyor orda devlete gittiğim de ordan verilmiyordu ama doktorum telefonunu getirip videoya alalım dedi o şekilde var bende 21+6 günlük şuan bebeğim 2 hafta kadar öncesinde gitmiştim
egesmommy Bulbulyuvasi devlet hastaneleri genelde vermiyor ben hem özele hem devlete gidiyordum özelde en az 10 tane ultrason fotoğrafı alıyorum her seferinde yüzü eli bacakları her şeyini ayrı ayrı veriyor ama devlette beş dakika bile bkamayıp bir fotoğraf vermiyorlar
Tbayram Bulbulyuvasi Neden verilmiyor acaba bizim kese halindeki görüntüsü bile var. Doktorumuz videosunu da mail olarak atıyor bence sorun doktorunuza nedenini.
kuzeymomsss Bulbulyuvasi Neden verilmiyor sormadınız mu. Devlete de gittim özele de ikisinde de ultrason kağıdını aldım
Bulbulyuvasi kuzeymomsss ya ben dedim istiyorum diye bana dediler ki fotokopi olarak veremiyoruz dediler
Rwerdst Bulbulyuvasi bende 17+2yim hem devlet hem özel den baya bir görüntüm var. Riskli gebe olduğum için çok fazla bakıldı 🤦 ama sadece kese oluşum görüntüsüne kadar var ya. Başka hastane tercih edin.