Deletedmom_1003 Kızlar tavuğu alalı 1,2 hafta oluyor aldığım gibi buzdolabına attım 15.02..2023te tarihi bitmiş tüketmelimiyim?
bubuiledudu Deletedmom_1003 normal.buzdolabindaysa yenmez tabi ki tarihi de geçmiş. Ama buzluktaysa tarihinden önce buzluğa atildiysa anca yenebilir ama cozundurunce tekrar dondurmanın bitmesi gerekli
aysenurcft Deletedmom_1003 Buzluktaysa yenile bilir canım koyduğun zaman tarihi geçik deyılse 1 sene bile dursa buzlukta birşey olmaz..
beyzacmvrc Deletedmom_1003 koyduğunda tarihi gecik değilse yiyebilirsn ama hepsini tüket yeniden eritip buzluğa koyma hiçbir zaman. Zateb erimeye başlayınca kokusundan anlarsn bozulup bozulmadığını da
butterfly35 Deletedmom_1003 genelde buzluktaysa tarihi geçse de yiyorlar ama ben normalde de tedirgin olurken hamileyken tarihi geçen bişey görünce yiyemiyorum zaten her şeyi bu dönem kafama taktığım için ekstra 🥲 riske atmaya gerek yok bence yine de sen bilirsin canım.
NaimeYilmaz Buzlukta bir şey olmuyor sadece dışarıda değil buzdolabında çözdürmelisiniz. Aksi halde zararlı bakteriler artıyor.