glsh25 Kızlar 34. Haftada bitti 35 e girdik. Sancılar kalçaya giren siyatik ağrısı mide yanmasıyla devam ediyoruz. Bir anda karnım sertleşiyor nefesim kesiliyor. Son haftalar zorlaşıyor demek ki sizde durumlar nasıl ilk doğumum çok heycanlıyım :)
AsyaveAnnesiii glsh25 34+0 bugün benimde 😍 bebiş çok hareketli artık yerinde durmak bilmiyor bende de bel ağrısı şikayeti var kasıklarımda yada vajinamda ağrı sızı yok şimdilik kafası kasıklarımdaydı çünkü aşağı baskı yapmıyor tam anlamıyla 😅
Yaprak_erdu glsh25 aynen öyleyim Ben 35 haftalık oldum ve belimde ağrı var karnımda sancı sertleşme sanki şişmiş gibiyim gittikçe karnım iyicene büyüyor ve her gün ağrıyor uyuyamıyorum Göz altlarım şişti İnşallah sağlıklı alırız kucağımızı bebeklerimizin
strawbery glsh25 34+2 gunluk benimde arrik 3. gebelik oldugundan dolayi asiri sancilarim var ayaga kalkinca sanki dogum olacak gibi agrilarim oluyor 21 gun sinra dogumum olucak 37+2de sirf bu sikayetlerim yuzunden
yagizegemom glsh25 34+1 deyiz benim oğlan çok hareketli asla yerinde durmuyor karnım çok sertleşıyor sanki doğuracak gibi oluyorum 😂 onun dışında çok şükür bi şikayetim yok ha aşırı ağırlaştım tek şikayetim bu🫠😂
glsh25 Yaprak_erdu evet ya uyku sorunu çok zor malesef sürekli uyanıyorum tuvalet nefes alamam her dönüşümde zormuş son aylar karnımız büyümeden böyle değildi tabi inşallah sağlıkla gelirler :)
glsh25 yagizegemom evet ya bizim kızda çok hareketli bazen kafasını göğsümün altına dayıyor yada tekmelerini tam kestiremiyorum neresi nerde 😂
yagizegemom glsh25 benimkinin kafa aşağıda ayaklarını sol tarafımda hissediyorum gerçi en son kontrolde ayakları kafasındaydı utanmasa ayak parmağını emecekti🤭😂
umena glsh25 kızlar bende tam 34 haftalık oldum şükür bebek bugünlerde aşırı hıçkırıyor sizinde öyle mi