Maras46konya-00 7 haftalık gebeyim birkaç gün mide bulantım başladı mutfağa giremiyom mide bulantınız ne zaman bitiyor nasıl azalacak ne geçirir kötü oluyorum😞
1Mavimavi Maras46konya-00 12. Haftama girdiğimde bitmişdi Ama doktorum bu sureçde prillam diye ilaç vermişdi Çok iyi gelmişdi
Berivan-634 Maras46konya-00 doktora söyle prilam dr kullan korkutmak gibi olmasında kişiden kişiye değişiyo benim şuan 40+5 normalde doğum haftamdaym doğurmam lazımdı daha doğmadı ve bulantılarım kusmalarım hâlâ devam ediyo her insan bir değil ama inşallah seninki geçer 12. Haftadan sonra
femme Maras46konya-00 ben hiç kusmadim diyebilirim ama bulantı hep hep hep vardı çok şükür 12 haftadan sonra rahatladım
Mutlulukkk Gecmesi belki kisiden kisiye gore degisir ama ortalama 12. Haftadan once azalmiyor diye biliyorum :/ bol bol temiz hava alın. Midenize ne iyi geliyorsa onu yiyip icmeyi dneeyin. Baska diyecek bseym malsef yok:/ rabbim kolaylastirsinn🌺
Gonca4297 12 haftaligim 4.haftadan beri mide bulantisi kusma devam ediyor hala geçmedi malesef. Ilaclar,serumlar bi nebze hafifletiyor onun dışında aynı.. 😞
Aslibali Haftada geçiyor ortalama olarak. Sabretmekten başka çare yok canım. Patates haşlaması yediğimde de kustum, leblebi de de. Doktorun ilaç verdiyse onları kullan. Sıvi değil de katı gıdalar daha çok iyi gelebilir. Bana birazcık ayva iyi gelmişti.
ipekmom_ Maras46konya-00 31.haftadam selamlar 😀 bu hafta biraz azaldı benimde kusmam, ama bulantı hep devam ediyoo
MadameHappy34 Maras46konya-00 20.ci haftaya kadar kusmalar ile devam etti 27-28 gibi tekrar dönüş yaptı mide bulantıları.😵💫😵💫 bir arkadaşım ise doğum yapana kadar devam etti kişiden kişiye değişiyor.
acilicigkofte 9+4 olduk ve 4 haftadır bulantım aşırı var 1 haftadır da kusuyorum her gün. Doktordan ilaç iste. Ben ilacı da kusuyorum ama 🤢🤢 Tuzlu krakerle yaşamımı sürdürüyorum şimdilik. Sadece uzan dinlen ☺️
kevserky Maras46konya-00 canım bnm rabbim güç versin. Ben şu haftada biter demicem ama biraz daha var hareketlerini duymaya başladığında azalacak. Şahsen bnm hala geçmiş değil. Prilam hap var onu içiyorum. Bir de Malesef kraker yiyorum. Maden suyu içiyorum mideme iyi geliyo.
kevserky Maras46konya-00 herkesin bünyesi farklı bnm düşük bi bünyem var Malesef ki. O yüzden kimseyle kıyaslama kendini her miden bulandığında Allaha şükür ettim yeri geldi ağladığım oldu ama sonra iyiki kusmuşum dedim çok güzel kilo verdim ve şuan tam istediğim kilodaym. Fazla kilo hiç iyi değil. Bebekği besleyemem diye düşünme. O kendi gelişimini sağlıyor zaten kanınla. 🤗 Allah güç versin inşallah canım
Maras46konya-00 kevserky zayıf bir insanım en son 53 kiloydum belki de biraz daha düştü mide bulantısında çok kötü oluyorum bazen nefessiz kalıyorum dua ediyorum 😞
kevserky Maras46konya-00 Allah güç versin inşallah yardım etsin rabbim biliyorum çok zor ama bu Bi hastalık değil buna sığın her zaman
Aslibh Maras46konya-00 ozellikle ogleden sonra aksam yemekte agzimda lokma buyuyo direk gidiyo kusmaktan beter oluyorum
Maras46konya-00 Aslibh benim öğlene doğru akşam ayakta durdukça bulanıyo kusunca daha kötü oluyorum nefesim gidiyor