eecceeemmmm Adetim biteli bugün 10. Gün 2 gündür sanki adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor midem bulanıyor hamile olabilir miyim?
femme eecceeemmmm çok erken suanda erken gebelik testleri bile sanırım regliye 1 hafta kala belli oluyor . Dönemin gelmesini bekleyin ağrının sebebi içinde kadın doğuma görünün bence . Bazen soğuk alınca falan da kasiklarda agri oluyot
8143 eecceeemmmm pardon canm ben 10 gün geçti diye okumuşum yumurtlama günü oluyor ağrı akntida oluyor
eecceeemmmm Pemberuya değil mi bende öyle düşündüm hiç böyle olmamıştım. Sanki adet olacakmısım gibi kasıklarımda ağrı var
eecceeemmmm Sevgi56 en iyisi bekleyeyim olmadı adetime bir kaç gün kala erken test yaparım teşekkür ederim 🙏
eecceeemmmm Balahatunn bugünde tam yumurtlama günüm takvime göre ama önceki aylarda böyle olmadım hiç
Minikmucizelere eecceeemmmm yumurtlama zamanin olabilir canım benimde bi ay yumurtlama zamani ağrım olmuştu benimde normalde agri olmazdi bazen olabiliyo demekki bu gunleri degerlendir🙂
eecceeemmmm Busimss Eşimde iler hareketli sperm üretimi yok bu nedenle hamile kalamıyorum şuan tedavi oluyor ama bakalımm
Tbsra95 eecceeemmmm yumurtlama döneminde de bu belirtiler olur bence yumurtlama üstüne görmediysen tabi