humeyrasmother Kızlar ilk çocuk için soruyorum çalışmayan anneler için ne kadar aldınız önümüzdeki hafta doğumum var merak ettim yardımcı olur musunuz
123esr_ humeyrasmother çalışmayan ev hanımı olan anneye veriliyor mu bilmiyordum bende burada durayım
Cayvarmiya humeyrasmother çalışmayan a verilmiyor toplu büyük para soruyorsan eğer. Ama bir kerelik 570 gibi bir miktar süt parası niyetine veriliyor 170 i arayıp sorabilirsin
humeyrasmother 123esr_ evet 1 çocuk için belli bi miktar verilio sonra 2 ci 3 ncü diye artıo her çocukta emzirme ödeneği verilio tek seferde
elifsen çalışmayan kadına çocuk parası veriliyor. eşine ise emzirme. ama ıslak mendil parasına yetmez :)
humeyrasmother Cayvarmiya çalışmayana toplu para verilmediğini biliyorum ilk çocuk 2 çocuk 3 ncü çocuk parası veriliyor onu soruyorum bide emzirme ödeneği bi kereliğine mahsus
mylittlebabym humeyrasmother niye sinirlendin bu kadar? Doğum parası dediğin milletin alamazsın dediği toplu para çünkü. Senin sorduğun çocuk parası. İnsanların cevapları gayet normal, soruyu yanlış soran sensin🙈
humeyrasmother mylittlebabym ne biliyim ben çocuk parası dendiğini ilk defa doğuruyorum inşallah doğurabilirim 5 seneden sonra tüp bebekle 😂😂😂😂
mylittlebabym humeyrasmother AA pardon doğru çalışmayan anneye diye yazmışsın yorumlar alakasız olmuş. Ama sen yine de sinirlenme boşver 😘 bu arada hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al inşallah. İkiz mi olacak?