minikoglumuz Bebek deterjanı,şampuan, bebek yağı, pişik kremi hangi markayı oneriyorsunuz . Deterjanlarini yavaştan almaya başlayalım dedik :))
Summerwine minikoglumuz ben e bebek baby me markası aldım deterjan kullandım ağır olmayan güzel bir kokusu var tabi leke çıkarma konusu bebiş doğunca belli olur☺️ Pişik kremi ve yağı dermoskin aldım eczane ürünü Şampuan ve duş jeli baby’s green aldım ☺️ 36+2 yım bekliyoruz heyecanla kullanmayı 🥰
2022bebeki minikoglumuz 24 günlük tecrübem ile🙈 bebek deterjanı baby’s green ve e bebegin mavi kapakli temiz içerikli deterjanı mükemmel ikisini dönüşümlü kullaniyorum. Baby me organik serisi şampuanımiz ve içeriği temiz olsun dedim ama fayda görmediğim incia. Bepanthole gectim ondan memnun kaldım 👍
Busel minikoglumuz deterjan ve leke çıkarıcı e bebeğin kendi markasını aldım canım şampuan ve pişik kremini sebamed aldım bebek yağını da dün penaten aldım parfumsuz doğal
Cayvarmiya minikoglumuz daha nasip olmadı ama çok araştırdım organik ve uygun fiyatlı prema ve onun anneliği birde mühendisoğlu iki instagram sayfası ürünleri ayrıntılı paylaşıyor bak istersen
Smootie minikoglumuz deterjan yumusatıcı uni baby aldım şampuan bakım ürünleri güneş kremi hepsi mustela aldım
cahillesohbetikestim minikoglumuz Deterjan: duru granül kullanıyorum çok memnunum. Arada dalin de kullandım o da iyiydi. Şampuan: baby me köpük şampuanını alıcam ilk oğlumda da onu kullanmıştım. Pişik kremi: Bepanthol kullanıyorum çok memnunum. Bebek losyonu: baby me aldım ama çok kullanmamıştım. Bebek yağı yerine saf zeytinyağı kullandım hep.