Aysenur_61 4+6 dan gidiyorum ama bir belirtim yok şimdilik kusmam mide bulantısı olmadı sadece midem yanıyor
Yavrum2 ilknurakdogan1 bu haftalarda kalp atışı oluyormu ben 5+2 haftalıkken gttim kese belli olmuştu kalp atışı içinde 15 gün sonra gel dedi
Beyza12- ilknurakdogan1 her hangi bi sıkıntı olmaz diyor internetten okuduğum da 2 3 gun lekelenme olabilir miş senin bilgin varmı canım detaylı
ilknurakdogan1 Yavrum2 biz 6+4 de dinledik kalp atışını ve gördük sanki sadece kalpten oluşmuş fasülye kadar dedi doktor 🥰
Cananberat777 ilknurakdogan1 anladım teşekkür ederim sağlıklı hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah rabbim 🙏
Gulsryzgt Derosasnne doktorundan bulantı işacı iste benmde kötüydü bn içince rahatlıyordum yemek bile yiyemiyorum sAbah 2 aksam 2 tane iç
Gulsryzgt 12+1 deyiz cinsiyeti henüz belli değil bulantı kusma baş agrısı bacak agrısı bel agrısı özellikle bitkinlik uyku halsizlik herseyi yasadım çok fazla 3 ay öldüm diyebilirim ama şükür azaldı hersey miğde ilacı kullandım şimdi yeni yeni iyileşiyorum
Bengebeyim Ben 1haftalık oldum tüp bebek tedavisi gördüm fitil kullanıyorum lekelrnmem olmadı çok şükür iyiyim ara sıra kıramp giriyor
Yavrum2 Bengebeyim Çok şükür rabbim nasip etmis benimde ilk oğlum tüp bebekle dünyaya geldi bu 2.side normal yolla oldu çok şükür 🤲☺️
MuazzezKara_ Sena41 sabah kusmaları kasıklarda kramplar bende hiç lekelenme olmadı 8 haftalığız bizde