2 haftalık öğrendik, 5. haftadan sonra 2 hafta doktora gittik kalp atımını duymak için duyamadık 7. haftaya girdik kanamam başladık kahverengi şekilde normal diye düşündük ikinci gün koyu kırmızıya döndü arttı, doktora gittik tekrar kalp atışı duyulmadığı için progestan başlanamayacağı söylendi eve geri gittik. Ertesi gün kanın rengi açık kırmızıya döndü hafif kasık ağrım başladı akşama doğru aşırı arttı hastaneye tekrar gittik muayene masasına geçerken topuklarıma yere kadar süzüldü kan yine aynı şekilde spekülüm ve vajinal ultrasonla bakılıp edildi bebeğin hiç gelişmediğini öğrendik. Yatışım yapıldı takip edileceğim söylendi ama acıdan sancıdan kıvrandım tekrar muayeneye aldıklarında spekülüm takılırken doktorun eline düşük yaptım. Çok acı çektim içimde kalan parçaları temizlemek için kürtaj yapmayı denedi doktor ama dayanamadım acıya. Sabah anesteziyle temizleriz dedi, sabah oldu tekrar vajinal ultrasonla bakıldı ve parçaları da düşürdüğüm söylendi. Garip duygular içerisindeyim neden böyle oldu acaba tutunabir miydi kafamı çok kurcalıyor. Lütfen okuyan olursa da kanaması olunca hafife almasın ben hep iyi düşünmek istedim ama olmadı normal dediğim şey düşük yapmama sebep oldu