Zeyzey055 Feyza2727 erkek bebekler de gebelik hic hissedilmezmis bende hissetmedim hiç 2. Gebeligim suan mide bulantısı cok fena
mrvsrcn Zeyzey055 bende de hiç bir belirti yok bazen hamile olduğumu unutuyorum resmen, sadece iştahım çok acayip açık 😂
Fatmisko Zeyzey055 bende oğlumda hiç bişey hissetmedim.. ikinciye hamileyim şuan daha şimdiden bulantı koku hassasiyeti ölüyorum acaba kızmı bu sefr diye düşünüyrm bnde
Bsrcip Merhaba herkese. 4+6 yım. İlk günler doymuyordum sürekli aç hissediyordum. Adetimin ilk günü kahverengi lekelenme oldu 2 gün sürdü kesildi. Hafif mide bulantılarim oluyor ara ara. Adet olacakmısim gibi agrim var. Ayrıca göğüslerim çok acıyor. Baya şiş durumdalar.
Tugbacakan Sevddos benim kusmam yoktu ama kalktığım andan itibaren hiç durmadan bulantım vardı. İlaç mide bulantımı tamamen kesti. Ama kiminde de işe yaramıyomuş.
Kubroli Selces76 bende de bulantı yok uyku problemi yaşıyorum inşallah sağsalim alırız bebişlerimizi kucağımıza 🤲🏻12 yıldır bekliyorum ☺️
aysebaday61 svgiakgn ben daha yarın gidicem bakalım gözükücekmi bence erkenden gitme insan sitres oluyor 😍
DuygucamM Bende uygulamada 8 ama ultrasonda 7 görünüyorum düşük tehdittim içerde bebeğin arkasında kanama alanı var dediler yoğun gelen kanamalardan sonra anlaşıldı proluton depıt haftada bir yeni başladım lekelenmeler hala oluyor benim gibi olan var mı
Mervetuba Tugbacakan bugün gittim ve kanamam olduğunu söyledi progestan verdi onu kullanmaya başladım inşallah düzelir 🤲
Tugbacakan Mervetuba dikkat et kendine yat bol bol çok ayakta kalma kız kardeşimib öyleydi çok kanaması vardı neredeyse 1 ay yattı ama hiçbi şey olmadı çok şükür. Hiç korkma yani Allaha emanet 🤗
Zeyzey055 mrvsrcn aman dikkatli beslenin ben 7. Ayda cok abartmistim erkenden doğdu simdi yemeye korkuyorum vallahi
Kelebekk18 Bende iki test yaptim pozitif cikti, sukurler olsun rabbime , suan da son regle gore 5+3 👶🏻❤️