AsyaCngz55 Buradan birbirimize destek olabilir. Doktor veya hastaneler hakkında fikir alışverişinde bulunabiliriz.
Tugce-12 Özel hastanede düşünenler için medicanada ayşe zehra özdemir medicalparkta merve karamahmutoğlu cavıldak büyük anadolu hastanesi özge piri mantar doğum evinde samettin çelik ve burak yaşar 🤱🏻
kakara MedicalPark merve hanım var gebelik öncesi de ara ara kontrole gidiyordum şimdi 8 aylık hamileyim kendisiyle doguma kadar ilerleyeceğim inşallah
Tugce-12 AsyaCngz55 rica ederim yaşadığım büyüdüğüm şehir olduğu için çevremden ailemden herkesten duyuyorum az çok ve bende 2 düşük yaşadım malesef bu süreçte tüm iyi doktorları keşfettim
AsyaCngz55 Tugce-12 Tugce-12 umarım bundan sonra hepimizin süreçleri çok güzel geçer. Tekrardan teşekkür ederim
Tugce-12 Egtzcn medicanayı biliyorum sadece 12 bin uzman doktor 14 bin doçent doktor ama bunları ben öğreneli bir ay oldu emin olun her gün değişebilir
kakara Egtzcn sormadım acıkcası ozel sıgortam bulunuyor benim tek ozel oda için 2 bin lira ödeme yapacağım o kesin digeri için net bişey bilmiyorum ama burada bir yorumda 40 bin oldugunu duymustum
aon9161 kakara merhaba sigortanız odayı karşılamıyormu yada özel oda dediğiniz daha farklımı oluyor bende medicale gidiyorumda odalar hakkında pek fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim☺️
nrkrkc zeliscn gerçekten memnun kaldım ben hamilelik öncesi de hastasıydım. Gebelik takibimizi de o yapıyor. Eşinizle de muayeneye gidebilirsiniz
AsyaCngz55 zeliscn ben mhrs randevu sisteminde kendisini bulamadım. Samsun eğitim araştırma hastanesi diye geçmiyor mu?